!!LET OP.. ZOMER 2023 IS ER GEEN ZWEMBAD MEER OP HET PARK.
Midden in de prachtige bossen van de populaire Belgische provincie Limburg ligt dit mooie groepshuis. Het heeft een vrije ligging. Als je hier verblijft mag je ook gebruik maken van de faciliteiten die het bijgelegen vakantiepark biedt. Er is een groot buitenbad met glijbaan waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Aan de achterzijde van het vakantiehuis ligt een grote speeltuin. Het winkeltje en de cafetaria op het park kunnen je ook van gewenste gemakken voorzien.
De omgeving van het huis biedt alle gelegenheid voor het maken van mooie fiets- en wandeltochten. Toerisme Limburg heeft hier een prachtig fietsroutenetwerk aangelegd. Op 1.5 km van het vakantiehuis kun je fietsen in de streek Bosland, met als kers op de taart, het fietsen door de bomen heen! De bijzondere fietsbrug hier bestaat uit een dubbele cirkel met een doorsnede van 100 meter en is maar liefst 700 meter lang. Je stijgt hier geleidelijk tot 10 meter hoogte!
Kinderpretpark Bobbejaanland, 't Speelboerderijtje in Leopoldsburg , Pakawi park, de familie dierentuin in Olmen of het mooie Bokrijk in Genk. Met kids hoef je je hier écht niet te vervelen! Voor volwassenen is Genk overigens ook een geweldig leuke stad om te bezoeken.
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 20 uur
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (2x hal(wc), 2x open keuken(kookplaat(5 kookplaten, gas), waterkoker, koffiezetapparaat(filtermaling, pads), oven, combimagnetron, afwasmachine, koelkast, vriezer), 2x woon/eetkamer(TV, speelgoed), 4x slaapkamer(2x 1-pers. bed, 2x 1-pers. bed aangepast voor invalide), 2x badkamer(douche(aangepast voor invalide), 2x wastafel, wc(aangepast voor invalide)))
Op de 1e etage: (4x slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed aangepast voor invalide, 1-pers. hoogslaper), 2x slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, stapelbed, massagedouche, 2x wastafel, wc), 2x badkamer(massagedouche, wastafel, wc))
paardenstalling, terras, tuin, tuinmeubilair, BBQ, parking, trampoline(gedeeld met andere gasten), zwembad(gedeeld met andere gasten, geopend van Jul t/m Aug), speeltoestellen(gedeeld met andere gasten), 2x kinderbed, 4x kinderstoel Eindschoonmaak: Inclusief, Beddengoed: Aanwezig, Toeristenbelasting: Inclusief

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.620,00
Bij een bezetting van 24 personen

Locatie

Ons Huis
Hechtel-Eksel
Meer informatie / boeken