Dagaanbiedingen



In een bosrijke omgeving met uitzicht over de prachtige landerijen, ligt deze schitterende hoeve. De hoeve is ontworpen en gebouwd met hergebruikte materialen. Als je houdt van vintage gecombineerd met een industriële stijl, dan ben je hier op het juiste adres.
Vanuit de loungebank op het overdekte terras kijk je uit over de gigantische tuin met dieren en prachtige creaties zoals een hout gestookte hot tub, een uniek atelier en een klein museum. Daarnaast vind je in de tuin nog vele andere kunstzinnige creaties. Werkelijk een lust voor het oog! Voor kinderen is het hier een waar speelparadijs. In ieder hoekje valt wel wat te ontdekken.
De omgeving van het huis leent zich perfect voor het maken van mooie wandel- en fietstochten. Het ligt op steenworp afstand van de Nederlandse grens, en binnen no time sta je in natuurpark de Kempen. Hier is op actief, cultureel, maar ook culinair gebied vanalles te beleven.
Samen met de kinderen kun je het Vlegelpad gaan wandelen in Arendonk. De Talanderwandeling door de Hoge Vijvers heeft zelfs een prijs gewonnen!
Wil je eens een echte goede uitsmijter gaan eten? Dan moet je bij Den Bockenreyder in Esbeek zijn. Dit gezellige restaurant/ café ligt midden in de bossen. Werkelijk een unieke ervaring!
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 20 uur
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (hal(wc), hal(urinoir, wasmachine), open keuken(zithoek, fornuis(inductie), koffiezetapparaat(filtermaling), koffiezetapparaat(cups), oven, combimagnetron, afwasmachine, koelkast, vriezer), woon/eetkamer(TV, eettafel, DVD-speler), badkamer(ligbad, douche, 2x wastafel), bijkeuken(wasdroger, wasmachine))
Op de 1e etage: (3x slaapkamer(2-pers. bed, wastafel), slaapkamer(2x 1-pers. bed, stapelbed, wastafel), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel), wc)
recreatieruimte(eettafel, tafelvoetbal, dart), hottub(verwarmd door vuur), terras(overdekt), tuin(omheind, 120 cm hoog)(2-pers. bed, 2x voetbalgoal), tuinmeubilair(12 personen), BBQ(houtskool), parking, trampoline, jeu de boules baan, 2x kinderstoel Hout: Inclusief, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig, Toeristenbelasting: Inclusief Eindschoonmaak: EUR 150, Huisdieren: Max. 2; EUR 20/dier/verblijf, Beddengoed: EUR 120/verblijf

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 824,98
Bij een bezetting van 12 personen

Locatie

De Lieshoeve
Arendonk
Meer informatie / boeken