Dagaanbiedingen



Niet ver van het centrum van Ehrwald ligt het vakantiehuis “Beim Zuntl”, waar je op de 1e verdieping een zeer ruime en rustiek ingerichte vakantiewoning vindt. De woning bestaat uit een gezellige woonkamer met 2-persoons slaapbank en tegelkachel, een grote eetkeuken, 2 slaapkamers, waarvan er één via het balkon te bereiken is en vooral geliefd is bij de kinderen, badkamer en toilet apart, een mooie voorkamer en een balkon. Het centrum van Ehrwald ligt op slechts een paar honderd meter afstand, waar je winkelfaciliteiten, het gratis overdekte zwembad, de kinderspeelplaats, de tennisbaan en de golfbaan vindt. In de zomer zijn er vele kilometers aan wandelpaden via ferrata's en bergroutes te verkennen, in de winter brengt de gratis skibus je vanaf het huis naar de nabijgelegen skigebieden van de Ehrwalder Alm en de Zugspitz Arena. Met de gastenkaart heb je gratis toegang tot het overdekte zwembad in de winter en de zomer en in de winter is het gebruik van de kunstijsbaan ook gratis.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
De huiseigenaar woont in hetzelfde huis als waar de vakantiewoning gelegen is
Indeling:
Op de 1e etage: (woonkamer(2-pers. slaapbank, TV(flatscreen, satelliet), kachel(oven), balkon), woonkeuken(eettafel, zithoek, waterkoker, fornuis(4 kookplaten), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(buitenom bereikbaar)(2-pers. bed), badkamer(ligbad, douche, wastafel), overloop, wc)
balkon, tuinmeubilair, parking Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 80, Toeristenbelasting: EUR 3/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 430,95
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Beim Zuntl
Ehrwald
Meer informatie / boeken