Dagaanbiedingen



Een heerlijk huisje met uitzicht over bos en heidegebied voor 2 personen met privé sauna, dat zijn de ingrediënten die dit houten huis tot een zeer geschikte plek maken voor een romantische vakantie met z’n tweeën.
Als je houdt van rust en natuur en er samen met partner en eventueel uw huisdier even heerlijk op uit wil dan zal dit huisje je zeker bevallen. De tuin is afgesloten en biedt veel privacy, omdat het huisje wat hoger ligt heeft u vrij zicht. De ligging is letterlijk aan de rand van natuurgebied de Maashorst en dit geeft natuurlijk alle mogelijkheden voor eindeloos wandelen en fietsen. Voor de dagelijkse boodschappen is Uden niet ver weg.
Steden liefhebbers kunnen vanaf hier zowel het historische Nijmegen als het bourgondische ’s Hertogenboch bezoeken.
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 20:00 uur
Indeling:
Begane grond: (keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten), afzuigkap, koffiezetapparaat(filtermaling), oven, magnetron, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, zithoek), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, sauna, wastafel), wc)
terras, tuin, tuinmeubilair, parking Eindschoonmaak: EUR 35, Huisdieren: Max. 2; EUR 25/dier/verblijf, Beddengoed: EUR 10 p.p./verblijf (Bedden opgemaakt bij aankomst), Toeristenbelasting: EUR 1,20/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 225,00
Bij een bezetting van 2 personen

Locatie

Berghuisje
Uden
Meer informatie / boeken