Dagaanbiedingen



Op slechts 20 minuten van het skigebied van Schladming, aan de rand van het gezellige dorpje Öblarn en midden in het natuurgebied “Sölktäler Naturpark“, ligt dit prachtige vakantiehuis. Op de eerste verdieping vindt je deze gezellig ingerichte typisch Oostenrijkse vakantiewoning. Het ruime appartement heeft een eigen ingang, een ruime woonkeuken die voorzien is van moderne apparatuur, twee ruime slaapkamers en een badkamer. Eén van beide slaapkamers kan als aparte woonkamer worden gebruikt. Ideaal voor 2 echtparen! Ben je slechts met 2 personen kan de slaapbank als royale zitbank worden gebruikt. Vanuit de woonkeuken loop je het balkon op en geniet je van een prachtig uitzicht over de omliggende bergwereld.
Het dichtstbijzijnde skigebied is het compacte skigebied de Galsterbergalm. Het skigebied bestaat uit enkele mooie rode afdalingen. In Galsterbergalm Hütte kom je tot rust. Er hangt een gemoedelijke wintersportsfeer, precies zoals het hoort te zijn. Als je iets verder door rijdt kom je in het bekendere skigebied Hauser Kaibling uit. Met de kabelbaan vanuit Haus im Ennstal is de skiberg Hauser Kaibling makkelijk bereikbaar. Van daaruit kun je de beroemde Schladminger vier bergen Ski Link betreden.
In de overige jaargetijde is de gehele omgeving een lust voor de natuurliefhebber. Maak hier de mooiste wandelingen en mountainbike tochten en geniet van de ongerepte natuur in deze prachtige bergwereld. Kortom, een verblijf in deze gezellige vakantiewoning is een échte aanrader!
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Op de 1e etage: (woonkeuken(kachel(oven), fornuis, oven, magnetron, afwasmachine), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. slaapbank, TV), badkamer(douche, wastafel, wc), 2-pers. slaapbank, TV)
wasmachine, balkon, parking, kinderbed, kinderstoel Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 60, Toeristenbelasting: EUR 1,50/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 203,44
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Vesna S Home
Öblarn
Meer informatie / boeken