Dagaanbiedingen



Dit huisje ligt aan de rand van Mittersill, op een paar minuten lopen van het centrum. Op de bovenverdieping vindt je de keuken met woonkamer, een berging en een toilet. De zonnige veranda nodigt uit om lekker te ontspannen. De twee slaapkamers, een badkamer met douche en WC bevinden zich op de benedenverdieping.
De skibus, die je binnen een paar minuten naar het skigebied van Kitzbühel brengt, ligt op loopafstand. Winterwandelpaden, ritjes met de paardenslee en de Blizzard langlaufloipe maken het aanbod compleet.
Ontdek de natuur van de vakantieregio Hohe Tauern Nationaal Park. Tips zijn te vinden in het nabijgelegen National Park Centre. Golfen, wandelen, fietsen en bergtochten en talrijke excursiebestemmingen maken je zomervakantie compleet.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Parkeerplaatsen 1
Indeling:
Begane grond: (slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, wc))
Op de 1e etage: (open keuken(waterkoker, fornuis(keramisch), koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(kabel), eettafel, radio, CD-speler), toilet, berging)
carport, verwarming(vloerverwarming), terras, tuin(gedeeld met eigenaar), tuinmeubilair, parking, kinderbed, kinderstoel Eindschoonmaak: Inclusief, Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Toeristenbelasting: EUR 1,15/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 407,97
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

IndieBerge
Mittersill
Meer informatie / boeken