Dagaanbiedingen



Deze prachtige groepswoning is gelegen in het groene hart van de Vlaamse Ardennen. De woning is zeer luxe ingericht met een wellness gedeelte waar je in de sauna en whirlpool/spa bad volledig tot ontspanning komt. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer. Je geniet hier van de luxe zoals bij een hotel maar dan met de knusheid van een vakantiewoning. De prachtige living, eetkamer maar ook de keuken zijn een lust voor het oog. In de avond kun je onder het genot van een drankje aan de bar samen een potje biljarten. Voor de kleinste gasten is er een gezellige speelhoek in huis en een speeltoestel met speeltunnel in de tuin. Hier kunnen ze zich eindeloos vermaken zodat de ouders kunnen genieten van hun welverdiende vakantie.
Wil je even een frisse neus halen? Maak dan een prachtige wandeling door het mooie landschap van de Vlaamse Ardennen. Mooie plaatjes met laaghangende mist over de velden maken je uitzicht compleet. Maak de Dwaallicht Wandeling dwars door Bos ter Rijst en het Brakelbos.
Hou je meer van cultuur? Dan mag een prachtige stadswandeling door het historische Oudenaarde met het mooie Begijnhof zeker niet ontbreken. In Oudenaarde maar ook in Ronse zijn talloze musea waar je naartoe kunt. Voor de actieve vakantieganger is het een must om de Ronde van Vlaanderen te fietsen.
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 20:00 uur
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(TV(digital), draadloos muzieksysteem, bar, gashaard), eetkamer, open keuken(2x kookplaat(inductie), 2x oven, magnetron, 2x afwasmachine, 3x koelkast), 3x slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, douche, wastafel), relaxruimte(spa bad, douche, sauna), berging, 3x wc)
Op de 1e etage: (slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, stapelbed, douche, wastafel), 7x slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, douche, wastafel), 2x wc, 3x kinderbed, horren)
terras, tuin, tuinmeubilair, 2x BBQ(houtskool), parking, speeltoestellen, 2x kinderstoel Eindschoonmaak: Inclusief, Beddengoed: Aanwezig (Bedden opgemaakt bij aankomst), Handdoeken: Aanwezig, Toeristenbelasting: Inclusief

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.330,00
Bij een bezetting van 24 personen

Locatie

Villa Mareon
Maarkedal
Meer informatie / boeken