Dagaanbiedingen



Deze prachtige rietgedekte boerderij ligt in het bos net onder Breda. Het huis maakt deel uit van een landgoed met meerdere woningen. Beneden heb je de beschikking over een zeer grote woon-/ leefruimte waar je kunt plaatsnemen aan de eettafels voor een gezellig samen zijn of kunt neer ploffen in de zitzakken. Er is een goed uitgeruste keuken en een tweede ruimte met nog een extra keuken. En dan zijn er nog twee ruimtes (de gelagkamer genoemd) waar je gezellig het haardvuur kunt aansteken om samen te kaarten en een goed glas wijn of bier te drinken. Kortom een zeer fijn huis met een prachtige sfeervolle uitstraling. Ideaal als je de beschikking wil hebben over veel ruimte. Ook ideaal is dat er 6 slaapkamers en 6 badkamers zijn, hierdoor heeft elke slaapkamer de beschikking over een eigen badkamer. Tevens is elke slaapkamer apart afsluitbaar.
De woning ligt letterlijk aan de rand van het bos en met vele wandel en fietspaden en zelfs een prachtige mountainbikeroute. Op een steenworp afstand ligt het bourgondische Breda. Hier kun je een rondvaart maken door de gracht en genieten van een ruime keuze uit winkels en horecagelegenheden. Voor een dag tripje zijn de Biesbosch, de Efteling en de Beekse Bergen op nog geen half uur rijden.
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 25 jaar zijn niet toegestaan
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast na 22:00 uur in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (ingang, zitkamer(open haard), keuken(kookplaat, waterkoker, afzuigkap, koffiezetapparaat, combimagnetron, afwasmachine, koelkast, vriezer), woon/eetkamer(TV, eettafel, zithoek, DVD-speler), doorloop kamer(open haard), toilet, bijkeuken(kookplaat(4 kookplaten), waterkoker, afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine))
Op de 1e etage: (3x slaapkamer(3x 1-pers. bed, 1-pers. onderschuifbed), 3x slaapkamer(2x 1-pers. bed), 6x badkamer(douche, wastafel), overloop, 6x wc)
vergaderingen, overhead projector, whiteboard, terras, tuinmeubilair, parking, kinderbed Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 160, Beddengoed: EUR 10 p.p./verblijf (Bedden opgemaakt bij aankomst), Toeristenbelasting: EUR 2/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 902,00
Bij een bezetting van 12 personen

Locatie

Landgoed Ulvenhart de Jager
Ulvenhout (AC)
Meer informatie / boeken