Dagaanbiedingen



Deze prachtige idyllische boerderij, met zeer riante tuin, is een plek met een verhaal. Het huis, de tuin alles is creatief en fantasierijk ingericht door de kunstenares Roos. Zij wilde een plek creëren waar gasten tot rust kunnen komen en zich kunnen verwonderen. Daarom heeft ze de boerderij zo ingericht dat je als gast hier je eigen ingang en vertrekken hebt. Zo is je privacy geradeerd. Als gast staat je een gigantische living ter beschikking met houthaard en ruime zithoek. De prachtige landelijke keuken is goed uitgerust en op de eerste etage tref je een heerlijke slaapkamer met 2 persoonsbed en fijne badkamer aan. Echt uniek om in zo’n plek met 2 personen romantisch te kunnen verblijven. Ook de tuin van het huis is zeer de moeite waard. Overal zijn zitjes, er is een vijver met schildpadden en paadjes en hoekjes om je steeds weer te verwonderen.
Deze bijzondere locatie vind je in Lottum, het Rozendorp van Nederland. In het landelijk gebied kun je heerlijk wandelen en fietsen. Onderweg zal je naast rozenkwekerijen prachte bosgebieden treffen. De Rozenfeesten zijn hier het hoogte punt van het jaar, welke bezoekers van over de gehele wereld treft. Dit Noord Limburgse dorpje ligt vlakbij Venlo. De historische stad aan de maas is een verrassend mooie plek met een gezellig centrum. Naast een bezoek aan Venlo is ook een bezoek aan de kasteeltuinen van Arcen een aanrader.
Kortom een prachtige unieke plek in een fijne natuurrijke omgeving. Niet voor niets trekt dit huis jaarlijks vele vaste bezoekers.
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
De huiseigenaar woont in hetzelfde huis als waar de vakantiewoning gelegen is
Indeling:
Begane grond: (hal, woonkamer(TV, kachel, zithoek, CD-speler), keuken(fornuis, afzuigkap, oven, magnetron, koelkast))
Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(bad met douche, wastafel, wc), overloop)
terras, tuin, tuinmeubilair, parking Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 75, Beddengoed: EUR 35/verblijf, Toeristenbelasting: EUR 1,55/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 171,79
Bij een bezetting van 2 personen

Locatie

Atelier Roza
Lottum
Meer informatie / boeken