Dagaanbiedingen



Landhaus Schergrub is een ruim landhuis met 150m² woonoppervlakte, een tuin met terras om te barbecuen, en een bergmeer en het skigebied van Kirchberg allemaal in de buurt!
Op slechts drie kilometer van het centrum, op een van de mooiste, rustigste en zonnigste plekjes van Kirchberg, Gaisberg, ligt Landhaus Schergrub. Je bereikt het via een kort, kronkelend bergpad.
Door de ligging op 1000 meter hoogte liggen wandelpaden direct voor de deur en het bergmeer Obergaisberg, ligt op slechts een paar minuten lopen.
Het landhuis heeft in totaal 5 slaapkamers, 2 badkamers, 2 keukens en 2 woonkamers.
Dit zorgt voor voldoende ruimte en privacy.
Aan de zijkant van het chalet is er nog een appartement (dat buitenom bereikbaar is) dat bewoond wordt door de eigenaar. Ze gebruiken een eigen ingang naar het huisje.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Bij vertoning van jouw reisbescheiden ontvang je 10% korting op skihuur bij Skiverleih Kirchberg Margreiter in Kirchberg
Bij vertoning van jouw reisbescheiden ontvang je 5% korting op al uw skilessen bij Skischule Kirchberg in Kirchberg
Parkeerplaatsen 4
Indeling:
Begane grond: (hal, woonkamer(TV(satelliet), eettafel), open keuken(waterkoker, fornuis, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(ligbad, douche, wastafel), toilet(wastafel))
Op de 1e etage: (woonkamer(TV(satelliet), eettafel), open keuken(waterkoker, fornuis, koffiezetapparaat, oven, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel), toilet, balkon)
Souterrain: (slaapkamer(1-pers. bed))
balkon, verwarming(CV), terras, tuin(omheind, 146 m2), tuinmeubilair, BBQ, 4x parking, kinderbed Beddengoed: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 140, Handdoeken: EUR 5 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 800,53
Bij een bezetting van 10 personen

Locatie

Schergrub
Kirchberg in Tirol
Meer informatie / boeken