In de gezellige badplaats Westende is direct aan de kust dit sfeervol ingerichte appartement gelegen. Vanuit je ruime dakterras kijk je zo uit over de zee. Onder je is de levendige Boulevard van Westende waar altijd wel iets te beleven valt. In de nabije omgeving is mogelijkheid tot gratis parkeren.
Westende ligt deels in de duinen en deels in de polder. Daardoor beschikt het over een negen kilometer lang fijn zandstrand. Voor de liefhebber van natuur, zee, architectuur en lokale gastronomie is dit de perfecte vakantieplek. In de omgeving is veel te doen voor het hele gezin, Plopsaqua en Plopsaland de Panne zijn bij uitstek perfect voor gezinnen met kinderen. Maar ook het Noordzee aquarium moet je met kinderen echt eens gaan zien. Ook voor de ouders valt er genoeg te beleven, Musea, overblijfselen uit de eerste wereldoorlog en leuke steden. Brugge en Gent, maar ook Oostende wat letterlijk om de hoek ligt heeft veel te bieden. Huur een dag fietsen en ga fietsend langs de kustlijn. Die leent zich hier uitstekend voor. En 's avonds na een gezellige dag rust je met de voetjes omhoog uit op je balkon, genietend van het wijdse zicht van de zee.
Er is een lift aanwezig, maar deze gaat maar tot de 9e verdieping. Laatste verdieping is alleen een trap aanwezig. Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 20:00 uur
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Indeling:
Op de 10e etage: (keuken(kookplaat(2 kookplaten, elektrisch), waterkoker, afzuigkap, koffiezetapparaat, magnetron, koelkast), woon/eetkamer(2-pers. slaapbank, TV), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, stereo-installatie, wastafel), wc)
dakterras, tuinmeubilair, ligbedden Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig, Toeristenbelasting: Inclusief Eindschoonmaak: EUR 60, Beddengoed: EUR 20 p.p./verblijf

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 280,00
Bij een bezetting van 2 personen

Locatie

10 hoog aan zee
Middelkerke
Meer informatie / boeken