Dagaanbiedingen



Vakantiehuis Petter ligt aan het begin van het Paznaun-dal in Tobadill op ongeveer 1000 m boven de zeespiegel op een mooie en rustige locatie aan het einde van een privéweg. Het huis is prachtig gelegen en is zeer comfortabel en ingericht met veel aandacht voor detail. Het heeft 3 slaapkamers en biedt ruimte voor 10 personen. De nabijheid van beroemde skigebieden als Silvretta en Arlberg maken het huis tot de ideale accommodatie voor wintersporters. In de directe omgeving is er een skilift en 3 pistes. Als gast van vakantiehuis Petter krijgt u vanaf 6 nachten een gratis ticket voor de Venet kabelbaan, voor de zwembaden Grins, Fließ en Landeck, evenals gratis toegang tot de “Zamer Lochputz”(kloof met waterval).
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Indeling:
Begane grond: (zitkamer, woonkeuken(2-pers. slaapbank(170 x 200 cm), TV(flatscreen, satelliet), eettafel, waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, wc), wc)
Op de 1e etage: (woonkamer(2-pers. slaapbank(170 x 200 cm), TV(flatscreen, satelliet), eettafel, kachel(hout)), keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed, TV(flatscreen, satelliet)), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, wc))
overloop, paardenstalling, balkon, verwarming(CV), BBQ, parking, kinderbed, kinderstoel, hondenmand Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 140, Toeristenbelasting: EUR 1,80/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 882,08
Bij een bezetting van 10 personen

Locatie

Petter 3
Tobadill
Meer informatie / boeken