Dagaanbiedingen



De boerderij Erhart ligt in Faggen bij Prutz in het Oberinntal en heeft in totaal drie vakantiewoningen voor twee keer 5 en een keer 4 personen. Alle appartementen zijn sfeervol en gezellig ingericht met veel hout, bieden voldoende comfort en hebben elk een balkon. Vlak naast de boerderij bevindt zich een nieuwe openbare kinderspeelplaats, uitgerust met talloze toestellen zoals een glijbaan en schommels. Daar kunnen de kinderen zich echt uitleven op slechts 20 m van het huis. U moet een klein terras aan de voorkant van het huis delen met andere gasten. Een klein skigebied ligt op slechts 5 km afstand van Prutz, de grotere skigebieden van Nauders en Fiss, Serfaus en Ladis, die 40 liften en 100 km pistes bieden, zijn snel te bereiken. De gratis skibus stopt op slechts 200 m van het huis.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
De huiseigenaar woont in hetzelfde huis als waar de vakantiewoning gelegen is
Indeling:
Begane grond: (hal)
Op de 2e etage: (woonkeuken(TV(flatscreen, satelliet), eettafel, waterkoker, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed), badkamer(bad met douche, wastafel), wc)
balkon, verwarming(CV), terras(gedeeld met andere gasten), parking, kinderbed, kinderstoel Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 50, Huisdieren: Max. 1; EUR 5/nacht, Toeristenbelasting: EUR 2/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 367,00
Bij een bezetting van 5 personen

Locatie

Erhart 1
Faggen
Meer informatie / boeken