Dagaanbiedingen



Ongeveer 3,5 km boven het dorp Tobadill, bij de ingang van het Paznaun-dal, ligt dit vakantieappartement op een zonnige en rustige locatie in het midden van een uniek berglandschap op ca. 1.300 m boven de zeespiegel. Het appartement is modern ingericht en heeft een grote woonkamer, woonkeuken, twee slaapkamers en een badkamer. Vanaf het terras kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de omliggende bergen, wandelingen beginnen direct voor de voordeur. De eigenaren runnen een boerderij en bieden boerderijproducten aan zoals verse melk, boter, zelfgemaakte yoghurt en jam, er is ook een ontbijt beschikbaar. Van Tobadill bereikt u in korte tijd de bekendste wintersportgebieden tot aan de Silvretta (See,Kappl,Ischgl,Galtür), Fiss,Serfaus,Ladis en de hele Arlberg en het gezinsvriendelijke skigebied Venet. In Tobadill is er een lift met 600m lengte en 3 afdalingen.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
De huiseigenaar woont in hetzelfde huis als waar de vakantiewoning gelegen is
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(2-pers. slaapbank, TV(flatscreen, satelliet)), woonkeuken(eettafel, zithoek, waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat(filtermaling, pads), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed, TV(flatscreen, satelliet)), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed), badkamer(bad met douche, douche, wastafel, wc, wasmachine))
overloop, verwarming(CV), terras, tuinmeubilair, BBQ, parking, kinderbed, kinderstoel Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 90, Huisdieren: Max. 2; EUR 7/dier/nacht, Toeristenbelasting: EUR 1,80/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 282,72
Bij een bezetting van 7 personen

Locatie

Haus Hauser
Tobadill
Meer informatie / boeken