Dagaanbiedingen



Het vrijstaande vakantiehuis Juen voor alleengebruik ligt iets onder de verharde weg – ongeveer 3 km van het centrum van Kappl op een hoogte van 1.200 m. Het huis biedt een prachtig uitzicht op het dal en de omliggende bergen. Het romantische huis strekt zich uit over drie verdiepingen en heeft in totaal vier slaapkamers, twee badkamers, een woonkamer met betegelde kachel en een woonkeuken en een woonkamer voor de kinderen met speelgoed en TV. Het terras is voorzien van tuinmeubilair.
In de winter rijdt de gratis skibus, op slechts 100 m van het huis, naar de nabijgelegen Dias-gondelbaan met tien liften of naar het skigebied van Ischgl, dat op 8 km afstand ligt. Hiervoor dien je wel over te stappen in Kappl. Een bijzonderheid is de 6 km lange verlichte natuurrodelbaan.
Prachtige wandelpaden en mountainbikeroutes nodigen uit tot activiteiten in de zomer. In de zomer kunt u de nieuwe Silvretta Card in het basispakket één keer per dag gratis gebruiken voor een berg- en dalentocht in een plaats naar keuze.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Indeling:
Begane grond: (gang, woonkeuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat(filtermaling), espresso apparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed), badkamer(douche, 2x wastafel, wc))
Op de 1e etage: (zitkamer(2x 1-pers. slaapbank, TV(flatscreen, satelliet)), slaapkamer(2-pers. bed))
Souterrain: (woonkamer(2-pers. slaapbank, kachel(oven), zithoek), slaapkamer(1-pers. slaapbank, 2-pers. bed), badkamer(bad met douche, douche, wastafel), wc)
skiberging, skischoenverwarmers, verwarming(elektrisch), terras(overdekt), tuinmeubilair, parking, speeltoestellen, tafeltennistafel, 2x kinderbed, kinderstoel Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 150, Toeristenbelasting: EUR 3/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 639,32
Bij een bezetting van 11 personen

Locatie

Ferienhaus Juen
Kappl
Meer informatie / boeken