Dagaanbiedingen



Eenvoudig doch zeer net vakantiehuis een kleine kilometer buiten Prats du Périgord met een mooi overdekt terras opdat u van het schitterende uitzicht kunt genieten. De bossen van de Périgord Noir bevinden zich op loopafstand en u kunt hier heerlijke wandelingen maken.
De Franse eigenaars wonen naast het huis, maar respecteren uw privacy, maar helpen u indien nodig, en zijn zeer gastvrij. Het huis is volledig begane grond, met 2 slaapkamers en een ruime badkamer. Er is een extra kamer waar een poolbiljard staat.
Gedurende de zomermaanden zijn er overal leuke marktjes te bezoeken, evenals de beroemde 'vide greniers”, oftewel de rommelmarkten. Daarnaast zijn er in de zomer veel avondmarkten, vaak met een aanbod van lokale heerlijkheden, waarbij u kunt aanschuiven aan lange tafels en wellicht nadien een dansje kunt wagen met levende muziek.
In de omgeving bezoekt u de vele kastelen aan de rivier de Dordogne of de Lot, het wijngebied van Cahors en Monbazillac, de zaterdagmarkt van Sarlat, maar ga ook gewoon eens lekker op een terrasje zitten en geniet van al dit moois.
U zult tijd tekort komen!
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Indeling:
Begane grond: (slaapkamer(2-pers. bed(140 x 190 cm)), slaapkamer(2-pers. bed(140 x 190 cm)))
woonkeuken(eettafel, fornuis, oven, magnetron, koel-/vriescombinatie), badkamer(douche, wastafel, bidet), recreatieruimte(biljart), wc, tuin, tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, zonneluifel, Zonnescherm Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 65, Beddengoed: EUR 5 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 206,36
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Maison La Faysse
Prats du Perigord
Meer informatie / boeken