Dagaanbiedingen



In deze modern ingerichte woonark geniet je van een heerlijk verblijf op en aan het water. Het slapen onder de waterlijn is bijzonder. De ark ligt in een park met jachthaven direct aan het Uitgeestermeer en op zo'n 20 minuten rijden van het strand van Castricum en Egmond. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met open keuken en extra toilet. Er zijn 3 slaapkamers op deze woonark met ieder 2 eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche en toilet. De keuken is verder van alle gemakken voorzien waaronder een vaatwasser en Nespresso-apparaat. In deze woning vind je bovendien een wasmachine en droger, heel prettig bij een langer verblijf. Op het grote terras worden vaak vele gezellige uurtjes doorgebracht. In de haven vind je meerdere horecagelegenheden, fiets- en bootverhuur en zelfs een lokale bierbrouwerij. Neem je eigen boot mee of huur een sloep om de omgeving te ontdekken. Je vindt hier
een openluchtzwembad, Huis van Hilde over archeologie van de omgeving, diverse forten en molens en ook het knusse centrum van Uitgeest is een bezoek meer dan waard. Het park is via de snelweg makkelijk bereikbaar en Schiphol is dichtbij. Uitgeest bevindt zich bovendien tussen de steden Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Dus volop mogelijkheden voor een heerlijk verblijf met daguitjes!
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(TV(kabel, flatscreen, Nederlandse zender(s), duitse zender(s), internationale zender(s)), eettafel, zithoek, DVD-speler, radio, CD-speler), keuken(cups)(kookplaat(4 kookplaten, inductie), waterkoker, broodrooster, afzuigkap, koffiezetapparaat(cups), koffiezetapparaat(filtermaling), combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), wc)
Souterrain: (3x slaapkamer(2x 1-pers. bed(dekbed, synthetisch, boxspring, 90 x 200 cm)), badkamer(douche, wastafel, wc), wasruimte(wasdroger, wasmachine))
aanlegsteiger, terras, tuinmeubilair, parking, parasol Eindschoonmaak: EUR 95, Huisdieren: Max. 2; EUR 5/dier/nacht, Beddengoed: EUR 15 p.p./verblijf (Bedden opgemaakt bij aankomst), Toeristenbelasting: EUR 1,50/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 309,52
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Woonark De Woude
Uitgeest
Meer informatie / boeken