Dagaanbiedingen



Dit moderne en nieuw gebouwde chalet ligt vlakbij het skigebied Kreischberg, in een nieuw en modern alpine resort, in de veelzijdige vakantieregio Murau-Kreischberg. Het centrum van St. Lorenzen en de liften en pistes zijn te voet te bereiken.
Dit chalet is vrijstaand, dus privacy is gegarandeerd. Op de begane grond vindt u een modern ingerichte woonkeuken met grote eettafel waar je met je familie en vrienden heerlijk kunt genieten. Verder op de begane grond vindt u een woonkamer met gezellige zithoek en TV en een slaapkamer met eigen badkamer. In de zomer kunt u heerlijk dineren op het gezellige terras. Op de eerste verdieping heeft dit chalet drie slaapkamers. Twee daarvan met een eigen badkamer en tweepersoonsbedden en één slaapkamer met tweepersoonsbed. Bovendien is er nog een extra luxe badkamer met sauna. Met de in totaal vier slaapkamers en vier badkamers dus voldoende ruimte voor totaal 10 personen. Parkeerplaatsen zijn uiteraard voldoende beschikbaar.
In de winter staat een prachtig en sneeuwzeker familieskigebied met meer dan 40 km pistes tot uw beschikking, evenals 14 liften en een funpark. Voor langlaufers en winterwandelaars zijn er hier natuurlijk ook talrijke mogelijkheden. Leuke rodelritjes zijn hier ook mogelijk.
In de zomer kunt u wandelen in de bergen of fietsen over het Mur-fietspad. De natuur van deze streek is kleurrijk met groene bergen en blauwe meren, de aanbiedingen van de streek zijn al even kleurrijk. Van workshops tot avontuurlijke wandelingen in het Murau gebergte, traditionele feesten en uitgebreide culturele programma's – er is voor elke vakantiegast wat wils.
Zowel in de zomer als in de winter is er hier veel te doen voor de actieve vakantieganger. Aangezien deze streek nog niet ontdekt is door het massatoerisme, kunt u hier heerlijk genieten van de rust en de ontspanning.
Opmerkingen:
De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Het vakantiehuis is in aanbouw en is naar verwachting in augustus 2022 klaar
Parkeerplaatsen 2
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(2-pers. slaapbank, TV), woonkeuken(eettafel, kookplaat(inductie), koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, wc), toilet, overloop, berging)
Op de 1e etage: (slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, douche, wastafel, wc), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, wc), badkamer(douche, sauna, 2x wastafel), toilet, overloop)
carport, terras, tuin, tuinmeubilair, parking, Oplaadpaal voor elektrische auto’s Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 266, Beddengoed: EUR 15,60 p.p./verblijf, Service kosten: EUR 1,54 p.p./nacht, Toeristenbelasting: EUR 2,50/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 545,78
Bij een bezetting van 10 personen

Locatie

Mountain Chalet Five
Kreischberg
Meer informatie / boeken