Dagaanbiedingen



Deze onlangs gerenoveerde en goed uitgeruste vakantiewoning ligt heerlijk centraal in Tamsweg, in het drielandenpunt van Karinthië, Stiermarken en het zuidelijke Salzburg. Het is ideaal voor een ontspannen gezinsvakantie in zowel de winter als de zomer.
De accommodatie heeft twee slaapkamers. Eén met een tweepersoonsbed en de andere met een stapelbed en een extra opklapbed, zodat er plaats is voor maximaal 5 personen. Er is een open keuken en een woon/eetkamer. Via het terras bereikt u de volledig omheinde tuin, waar u uw kinderen zonder zorgen kunt laten spelen.
Voor de wintersporters zijn er liefst vier skigebieden in de directe omgeving van het appartement welke vlot te bereiken zijn. Grosseck/Speiereck bij Mauterndorf, Fanningberg, Katschberg en Obertauern. Zeer sneeuwzeker en altijd volop keuze. In de zomer nodigt het BadeINSEL in Tamsweg uit tot zwemmen voor jong en oud, hier vindt u diverse binnen- en buitenzwembaden, een saunagedeelte en een Black Hole waterglijbaan. Wilt u meer van Tamsweg ontdekken tijdens wandeltochten? Er zijn ook veel mogelijkheden in de omgeving! Ook fietsen kan hier perfect, zowel redelijk vlak als pittige klimmen, dus ook uitermate geschikt voor E-bikes: Er zijn zelfs speciale routes! Er loopt ook een ATB-route langs de deur! Dit is één van 18 routes in deze regio, zelfs de Lungau-extreme route! Kortom: Genieten!
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Parkeerplaatsen 1
Indeling:
Begane grond: (open keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten), koffiezetapparaat(filtermaling), afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(1-pers. vouwbed, stapelbed), badkamer(douche, wastafel, wasmachine), overloop, wc)
carport, terras, tuin(privé, omheind), kinderstoel Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 121, Huisdieren: Max. 1; EUR 7,20/nacht, Beddengoed: EUR 15,60 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2,30/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 123,82
Bij een bezetting van 5 personen

Locatie

Eden44 Top 4
Tamsweg
Meer informatie / boeken