Dagaanbiedingen



In dit kleinschalige appartementencomplex, Falken Alpen- Suits, midden in het levendige centrum van Kaprun, vindt je dit luxe penthouse. Een ideale verblijfsplaats voor de wintersportliefhebber maar ook zeker voor de zomergast. De moderne woning is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over een gezellige woonkamer met open keuken, een zeer royaal gemeubileerd balkon, 2 luxe slaapkamers, 2 ruime badkamers elk voorzien van een douche, wastafel en toilet. De slaapkamers beschikken beide over een 2-persoonsbed maar in 1 slaapkamer vind je nog een 1-persoons hoogslaper direct boven het 2 persoonsbed. Omdat deze woning zich op de tweede verdieping bevind is er een hoog plafond, zijn er hoge ramen waarvandaan je een schitterend ver uitzicht hebt en in de verte de bergen ziet. Zowel woonkamer als slaapkamers hebben vaste internetaansluitingen. Wifi is overal aanwezig. De ramen zijn voorzien van zonwering en er is een lift in het gebouw aanwezig.
Je beschikt over een eigen parkeerplaats in de ondergrondse gemeenschappelijke parkeergarage waar zich ook de gezamenlijke skikelder bevindt. Een 2e parkeerplaats buiten is aanwezig. De prachtige woning is gelegen in het bruisende centrum waar het gezellig toeven is in de restaurants en de vele après-ski barretjes. Er is hier voor ieder wat wils voor de hele familie.
Wintersport in Kaprun staat voor sneeuwzekerheid, gezelligheid en een scala aan mogelijkheden. Samen met het dorp Zell am See vormt het een mooie wintersportregio waar vele mogelijkheden zijn om te skiën of te snowboarden. Dit kan met slechts 1 skipas! Omringd door maar liefst drie skigebieden, waarvan één over een gletsjer beschikt, is er aan pistekilometers en sneeuw geen gebrek. De gletsjer zorgt ervoor dat je hier bijna het hele jaar door kunt skiën. Vanuit het dorp gaat de moderne skilift direct naar het gletsjer gebied ! Overigens stopt de skibus voor de deur en is de skischool voor beginners binnen 200 m van het appartement.
In de zomer geniet je van de natuur in de fraaie bergwereld en maak je hier de mooiste wandel- (motor)fiets- en moutainbiketochten. Ben t je na een sportieve dag toe aan wat ontspanning? In de Tauern Spa van Kaprun kom je volledig tot rust. Met het uitgebreide zwembad complex met glijbanen, spa wellness restaurant en bar heeft het alles voor een ultieme relaxdag. De Zeller See leent zich voor elke vorm van watersport, zeilen roeien kanoën en waterskiën is mogelijk. Na een sprong met de paraglider is een adembenemende auto- of motorrit over de Großglocknerstraße de ultieme voltooiing van je vakantie!
Kortom er is veel te doen in deze prachtige vakantieregio!
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Op de 2e etage: (open keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, keramisch), koffiezetapparaat(filtermaling), koffiezetapparaat(cups), combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(smart TV), eettafel), slaapkamer(1-pers. hoogslaper, 2-pers. bed), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, TV, douche, wastafel, wc, haardroger), badkamer(douche, wastafel, wc, haardroger), balkon)
garage(gedeeld met andere gasten, 1 parkeerplaats), wasdroger(gedeeld met andere gasten), wasmachine(gedeeld met andere gasten), verwarming(vloerverwarming), fietsenberging(gedeeld met andere gasten), tuinmeubilair, parking, lift, kinderstoel Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 179, Beddengoed: EUR 19,50 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2,05/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 462,58
Bij een bezetting van 5 personen

Locatie

Falken Suites TOP 8
Kaprun
Meer informatie / boeken