Dagaanbiedingen



In dit gezellige appartement vind je alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf. Er zijn totaal drie slaapkamers met zeven slaapmogelijkheden en een extra kinderbedje. In de woonkeuken zijn twee kleinere eettafels welke plaats bieden aan alle gasten en is een TV aanwezig.
In de gang is een houtkachel geïnstalleerd voor een heerlijke warmte in het hele appartement. Het hout wordt ter beschikking gesteld door de eigenaar. In de zomer kun je de tuin gebruiken om te ontspannen of gezellig te barbecueën.
In de zomer bereikt u het natuurreservaat Pöllatal in slechts een paar minuten met de auto. Het is een perfecte bestemming voor kinderen, een zes kilometer lang pad geschikt voor kinderen leidt door de vallei. Het gevarieerde aanbod, zoals de rustieke almhutten, een arsenicumshowhut, een barbecueplaats met speeltuin, de diverse beekopgangen en de avontuurlijke klimrotsen maken het tot een onvergetelijke belevenis voor jong en oud.
Het ski- en wandelgebied Katschberg bereik je snel met de auto en in de winter ook met de skibus. De bushalte is op slechts 150 meter van het appartement en brengt je rechtstreeks naar het skigebied. Niets staat een ontspannen dagje skiën met een gezellig hapje te eten meer in de weg.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Op de 1e etage: (keuken(TV, 2x zithoek, radio, kookplaat(keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat(filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koelkast), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed, balkon), slaapkamer(2-pers. bed, balkon, kinderbed), slaapkamer(stapelbed), badkamer(douche, wastafel, wc), overloop(kachel(hout)))
skischoenverwarmers, tuin(gedeeld met eigenaar), tuinmeubilair, BBQ(houtskool), parking Beddengoed: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 75, Toeristenbelasting: EUR 2/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 253,06
Bij een bezetting van 7 personen

Locatie

Apartment Laura
Rennweg
Meer informatie / boeken