Dagaanbiedingen



Schitterend gerenoveerde manoir, rustig gelegen midden tussen de zonnebloem velden maar toch niet ver van de grote steden zoals Bordeaux en Mont de Marsan of Casteljaloux.
Dit is de Lot et Garonne, met aan de ene zijde de Atlantische kust en aan de andere zijde de regio's Dordogne en Lot. Het heeft dan ook het beste van 2 werelden en u kunt hier alle kanten op!
De duinen en de binnenzee van Arcachon, Bordeaux met zijn zondagochtend markt aan de rivier en de langste winkelstraat ter wereld!
Het huis is op hoog niveau verbouwd en ademt sfeer en degelijkheid uit. De keuken is meer dan compleet en bijzonder goed geoutilleerd. De woonkamer is immens, ruimtelijk met zijn hoge plafond en houten balken, waarna u via de openslaande tuindeuren op een groot overdekt terras komt. U kijkt uit over de velden en uw groot prive zwembad.
Er zijn 5 slaapkamers en 2 badkamers, een grote omliggende tuin van 7500 m2 en voldoende parking.
Ga genieten vanaf uw terras, met een goed glas wijn, de BBQ en wellicht iets van de lokale heerlijkheden zoals eend, Armagnac en foie gras.
U zult tijd tekort komen!
Dit huis zal u verbazen, want de jarenlange renovatie heeft zijn resultaat opgeleverd. Er is gebruik gemaakt van authentieke materialen en de sfeer en het karakter van het huis zijn goed behouden. De inrichting is zeer smaakvol en er is duidelijk zichtbaar dat hier niet op beknibbelt is! Er is een grote ruime woon-eetkamer met een open keuken waar zich alles bevindt wat een kok zich kan wensen. Natuurlijk is er een royaal zwembad met terrassen er omheen, maar het mooiste is een overdekt terras van wel 60m2, met BBQ, tuinmeubels en luie ligstoelen.
U zult zich hier geen moment vervelen, maar ga ook eens lekker wandelen of fietsen, geniet van de prachtige rustieke omgeving en laat het op u neerkomen.
Dit wordt een vakantie om nooit te vergeten…
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Indeling:
Begane grond: (hal, keuken(broodrooster, fornuis, afzuigkap, koffiezetapparaat, espresso apparaat, oven, combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, Keukenmachine), woon/eetkamer(TV(Nederlandse zender(s), internationale zender(s)), eettafel, open haard, zithoek, DVD-speler, CD-speler, stereo-installatie), slaapkamer(2-pers.king size bed), slaapkamer met badkamer(2-pers.king size bed, bad met douche, douche, wastafel, wc), wasruimte(wasdroger, wasmachine), wc)
Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers.king size bed), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed, 2-pers.king size bed), slaapkamer(2-pers.king size bed), badkamer(douche, wastafel), wc)
terras(privé, overdekt), tuin(privé, 7400 m2), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, zwembad(privé, wateralarm, roldek, 8 x 4 m., geopend van Mei t/m Okt), jeu de boules baan, tafelvoetbal, kinderbed, kinderbed, kinderstoel, kinderstoel, lounge set Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 150, Huisdieren: Max. 2; EUR 8/dier/nacht, Beddengoed: EUR 10 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 955,33
Bij een bezetting van 12 personen

Locatie

Mas dOurbise Penan
Fargues−sur−Ourbise
Meer informatie / boeken