Dagaanbiedingen



Dit vrijstaande en zeer ruime vakantiehuis ligt aan de rand van het bos en is ideaal voor een ontspannen gezinsvakantie. Het huis is omgeven door een grote tuin, waar u ook op warme zomeravonden gezellig kunt zitten met een barbecue.
Deze mooi ingerichte accommodatie biedt een grote woonkamer met open haard, een zithoek en een tv voor gezellige avonden, de grote keuken en de eetkamer. Er is zelfs een wasmachine en een wasdroger tot uw beschikking.
Boven vindt u een slaapkamer met een tweepersoonsbed en toegang tot het balkon, nog een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een derde slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en weer toegang tot het balkon.
De zeer grote tuin nodigt de kinderen uit om te spelen in de zomer en ook uw honden zullen zich thuis voelen in deze prachtige omgeving.
In de winter kunnen de skiërs onder u het prachtige skigebied van Bad Kleinkirchheim bereiken na een korte rit van ongeveer 10 minuten of de Turracher Höhe na ongeveer 20 minuten.
Gnesau, gelegen te midden van de prachtige Nockberge, is een perfect uitgangspunt voor de meest uiteenlopende activiteiten in zomer en winter.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(TV, open haard, zithoek), eetkamer(zithoek), keuken(kookplaat(keramisch), koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast, vriezer), overloop, wasdroger, wc, wasmachine)
Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed, balkon), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed, balkon), badkamer(douche, wastafel, wc))
tuin, BBQ(houtskool), parking Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 100, Huisdieren: Max. 2; EUR 20/dier/verblijf, Toeristenbelasting: EUR 1,80/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 383,17
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Haus zum Hirschen
Gnesau
Meer informatie / boeken