Dagaanbiedingen



In dit imposante kasteel bevinden zich verschillende appartementen met gebruik van een groot gezamenlijk zwembad, en een grote kasteeltuin.
Het geheel omvat 4 appartementen, elk met eigen opgang .
Magnolia bevindt zich op de 2de etage heeft uitzicht over het zwembad, het meer en het naastgelegen golfterrein.
Het geheel wordt geleid door een Nederlands echtpaar wat u alle privacy gunt, maar aanwezig is voor vragen of problemen. Tevens verzorgen zij een ontbijt service met verse stokbroodjes en croissants, en op aanvraag kan ook een diner verzorgd worden.
Het is een oud kasteel wat redelijk gerenoveerd is, maar bedenk wel dat dit een authentiek gebouw is, dus hou voor ogen dat sommige zaken ietwat gedateerd kunnen zijn, maar ze zullen geen afbraak aan uw comfort doen.
De omgeving is vlak, en leent zich dus uitstekend voor fietstochten en wandelingen.(fietsen te huur)
Vlakbij is een 9-holes golfbaan.
Er zijn gedurende de zomermaanden vele markten te bezoeken, zowel overdag als de fameuse avondmarkten, vaak met een mogelijkheid om een maaltijd te nuttigen.
Moissac is niet ver, en heeft op zondag een fijne weekmarkt, en combineer dat met een bezoek aan de abdij met een prachtig binnenplein met zuilen.
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Indeling:
Op de 2e etage: (keuken(broodrooster, fornuis, afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, eettafel, zithoek, bar), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, wc), badkamer(douche, wastafel, wc), wasruimte(wasmachine))
fitnessruimte(gedeeld met andere gasten), tuin, tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, zwembad(gedeeld met andere gasten, omheind, 13 x 5 m., geopend van Mei t/m Sep), jeu de boules baan, kinderbed Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 95, Toeristenbelasting: EUR 0,80/persoon/nacht voor 18 jaar en ouder

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 721,34
Bij een bezetting van 8 personen

Locatie

Appartement Chateau Magnolia
Espalais
Meer informatie / boeken