Dagaanbiedingen



Chalet Georg is nieuw gebouwd in 2021 en ligt ongeveer 5 km boven Zell am Ziller op een fantastische panoramische locatie op de Zellberg. Via een aparte ingang/trap kom je in het royaal uitgeruste chalet, dat zeer gezellig is ingericht met veel liefde en natuurlijk hout, evenals zichtbare dakspanten. Vanuit de woonkamer en het grote terras heb je een fantastisch uitzicht op het Zillertal, in de moderne keuken kan je heerlijke gerechten bereiden na een drukke dag. De twee slaapkamers en de grote badkamer bieden alle comfort. Hier kan je echt genieten van de privacy. De skibus stopt praktisch voor het huis en brengt je naar het beroemde skigebied van de Zillertal Arena in het dal. Je hebt dus geen auto nodig om van je wintersport te genieten. In de zomer is het chalet een ideaal vertrekpunt voor mooie wandelingen.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Op de 1e etage: (gang, woonkamer(TV(flatscreen, satelliet), eettafel, zithoek), open keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), 2x slaapkamer(2-pers. bed(boxspring)), badkamer(douche, wastafel, wc), wc)
skiberging(skischoenverwarmers), verwarming(CV, vloerverwarming), terras, tuin, tuinmeubilair, kinderbed, kinderstoel Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 80, Toeristenbelasting: EUR 1,80/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 334,88
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Chalet Georg
Zellberg
Meer informatie / boeken