Dagaanbiedingen



Schitterend verbouwde authentieke Grange met een weids uitzicht en een heerlijk prive zwembad!
Deze zeer rustig gelegen, vrijstaande gite is ruim van opzet en bestaat uit 2 delen: het hoofdhuis met een immens grote leefruimte met daarin een grote eettafel en een royale zithoek, en een flinke overdekte veranda waar het prive zwembad direct aan grenst.
Aan de andere zijde zijn de slaapvertrekken die uitermate schoon en netjes onderhouden zijn. Er zijn 4 aparte slaapkamers, elk met eigen badkamer.
De vriendelijke eigenaar woont een stukje verderop, maar garandeert uw privacy en is er voor al uw vragen en/of problemen.
De heuvelachtige omgeving is liefelijk, en is ideaal voor een flinke wandeling of een mooie fietstocht.
Daarnaast zijn er flink wat mooie dorpen te ontdekken, elkeen met zijn eigen charme. Bezoek Pujols, of Agen en ontdek gezellige centrums en kleine middeleeuwse straatjes met aparte winkeltjes. Elk stadje heeft gedurende de zomermaanden zijn eigen festiviteiten, maar een must is een bezoek aan een lokale eetmarkt in de avonduren, waarbij u aanschuift aan lange tafels en geniet van de lokale heerlijkheden zoals foie gras, eend, bospaddenstoelen en kaas, tezamen met een heerlijke Malbec wijn.
U zult tijd tekort komen!
Gedurende de zomermaanden zijn hier dagelijks allerhande festiviteiten en markten, maar geniet zeker van de vele eetmarkten 's avonds, vaak met levende muziek.
Wie houdt van kastelen is er ook een mooi aanbod waaronder het grootste fortkasteel van Europa: Chateau de Bonaguil.
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Indeling:
Begane grond: (keuken(broodrooster, fornuis, afzuigkap, koffiezetapparaat, espresso apparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(internationale zender(s)), eettafel, zithoek, DVD-speler, CD-speler), terras(overdekt))
Bijgebouw: (hal, slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, wc), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, wc), slaapkamer met badkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed, douche, wastafel, wc), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, wc))
tuin, tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, zwembad(privé, verwarmd, 10 x 5 m., geopend van Mei t/m Okt), lounge set Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 80, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 2.049,32
Bij een bezetting van 8 personen

Locatie

Gite Pourret
Castelmoron-sur-Lot
Meer informatie / boeken