Dagaanbiedingen



De Enzianhof ligt op slechts 300 m van het centrum van Silbertal en slechts ongeveer 5 km van het bekende stadje Schruns in Montafon, op een prachtige, zonnige en rustige locatie. In dit mooie vakantiehuis bewoont u een ruim en liefdevol ingericht vakantieappartement op de 2e verdieping. Elke slaapkamer, waarvan twee met een tweepersoonsbed en één met een eenpersoonsbed, heeft een aparte kleine woonkamer met TV, gezellige zithoek en een eigen koelkast voor dranken. Aangezien de keuken op de tweede verdieping niet meer voldoet aan de eisen, wordt deze volledig gerenoveerd en zal zij in december 2022 klaar zijn. In de tussentijd zorgt de huiseigenaar voor een moderne eetkeuken op de 1e verdieping met alle voorzieningen die u nodig heeft om een lekkere maaltijd te bereiden. Uw privacy op de 2e verdieping is verzekerd.
De skibus stopt praktisch voor het huis en brengt u naar de nabijgelegen skigebieden Kristberg en Hochjoch, op slechts 1 à 2 km afstand. Het huis is een ideaal vertrekpunt voor mooie winter- en sneeuwschoenwandelingen, in de zomer zijn er prachtige wandel- en trektochten in de directe omgeving.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (zitkamer)
Op de 1e etage: (woonkeuken(eettafel, zithoek, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, koel-/vriescombinatie), overloop)
Op de 2e etage: (3x woonkamer(TV(flatscreen, satelliet), zithoek, koelkast), slaapkamer met badkamer(1-pers. bed, douche, wastafel, wc, haardroger), 2x slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, wc, haardroger))
skiberging(skischoenverwarmers), balkon, verwarming(CV), terras, tuin, tuinmeubilair, BBQ, parking, kinderbed Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 120, Toeristenbelasting: EUR 2,30/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 366,93
Bij een bezetting van 5 personen

Locatie

Enzianhof
Silbertal
Meer informatie / boeken