Dagaanbiedingen



Deze luxe villa met veel charme, airconditioning, een fraai landelijk interieur en prachtig uitzicht ligt fantastisch ! De vrijstaande villa ligt net buiten het gezellige dorpje Le Plan-de-la-Tour, dicht bij Sainte-Maxime en Saint-Tropez en heeft uitzicht op groene heuvels, het dal en de Middellandse Zee. De tuin rondom de villa is volledig omheind en u huurt de gehele begane grond van de villa bestaande uit 2 keukens, 3 slaapkamers, 3 badkamers en er is een prachtig betegeld (verwarmbaar) privézwembad op basis van elektrolyse (geen chloor!) voor de nodige verkoeling en waterpret. In elke slaapkamer en woonkamer is airconditioning. De bedden zijn zeer comfortabel en van de beste kwaliteit (Serta bedden).
De enorm grote tuin (5000m2) is prachtig aangelegd met mediterraan groen zoals palmbomen, olijfbomen, citroenplanten en verveine struiken (voor heerlijke thee). Het is een schitterende plek waar kinderen en huisdieren vrijuit kunnen spelen. Het privé zwembad,(10×5, diep 1.50 – 2.30 m) met zonneterras en grasveld met twee grote palmparasols, is apart af te sluiten voor de veiligheid van kinderen. Het zwembad is verwarmbaar middels een warmtepomp. Wel even ruim (min. 1 week) van te voren bij de boeking aangeven als je deze verwarming wenst!
Er zijn rondom de villa fraaie en grote (overdekte) terrassen als ook rondom het zwembad zodat je altijd ergens wel een fijn plekje vindt. Tevens zijn er ligstoelen, parasols en is er een barbecue aanwezig. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen en een tafeltennistafel. Voor de kleinste vakantiegangers zijn er kinderstoelen en -bedden. Het stromend water in de villa is overal zacht zuiver bronwater (direct opgepompt). Dus geen gezeul met flessen water!
Direct vanuit de villa begin je de mooiste wandeltochten en maak je de mooiste foto’s van het uitzicht! Liever met de auto op pad? Breng een bezoekje aan het Franse Venetië: Port-Grimaud of het welbekende Saint Tropez. Het dichtstbijzijnde strand in de baai van Saint Tropez of een bakkertje in Le Plan de La Tour bereikt u al in 7 minuten. Golfliefhebbers slaan een balletje op de golfbaan Domaine de Beauvallon, tussen Grimaud en Sainte-Maxime.
Je geniet hier een twee in één vakantie: genieten van de mondaine stranden (St. Tropez) en het prachtige natuurgebied van het Massif des Maures.
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(TV, eettafel, zithoek, airconditioning), open keuken(eettafel, waterkoker, fornuis, koffiezetapparaat(cups), afwasmachine, koel-/vriescombinatie), open keuken(eettafel, waterkoker, fornuis, koffiezetapparaat(cups), magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 210 cm), airconditioning), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(180 x 210 cm), douche, wastafel, wc, airconditioning), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(180 x 210 cm), douche, wastafel, wc, airconditioning), badkamer(douche, wc), wasmachine)
campingbedje, terras, terras(overdekt), tuin(privé, omheind, 5000 m2), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, zwembad(privé, verwarmbaar, omheind, 10 x 5 m., geopend van Apr t/m Okt), glijbaan, tafeltennistafel, kinderstoel, strijkplank, strijkijzer, lounge set, water uit de put, Schommel Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 200, Beddengoed: EUR 25 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2,53/persoon/nacht voor 18 jaar en ouder

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.231,97
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Cocon eden
Le Plan de la Tour
Meer informatie / boeken