Dagaanbiedingen



Deze prachtig gelegen vakantiewoning ligt op de Schwendberg ongeveer 5 km boven Hippach op een droomachtige locatie met een prachtig uitzicht op het hele Zillertal en de omliggende bergtoppen van de Zillertaler en Tuxer Alpen. Het appartement is mooi en modern ingericht en heeft een grote eetkeuken, twee ruime slaapkamers, een badkamer en apart toilet.
De skibus stopt op ongeveer 200 m afstand en brengt je naar de nieuwe Möslbahn met skiverhuur en skischool, op slechts 2,5 km afstand. Daar kom je direct in de bekende skigebieden van de Mayrhofner Bergbahnen en de Horbergbahn. In de zomer start je de wandelingen in de prachtige natuur praktisch voor de voordeur. Een mooie plek voor rust en ontspanning.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(TV(flatscreen, satelliet), eettafel, zithoek, stereo-installatie), open keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), 2x slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel), overloop, kachel(hout), wc, kinderbed, kinderstoel)
skiberging(skischoenverwarmers) Hout: Inclusief, Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 70, Toeristenbelasting: EUR 2,20/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 310,78
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Apartment Rohrmoser
Hippach-Schwendberg
Meer informatie / boeken