Dagaanbiedingen



Prachtige moderne villa, onder architectuur gebouwd in 2017, met een prive zwembad welke in voorjaar 2022 geheel vernieuwd wordt. Het valt op door zijn bouwstijl, welke ruimtelijkheid en licht samen brengt.
Daarnaast heeft men een schitterend uitzicht over de Périgord Noir, het bosrijke gebied binnen de regio Dordogne.
Het woongedeelte ligt op de eerste etage, en de drie slaapkamers met 2 badkamers liggen op de begane grond en zijn dus in de zomer heerlijk koel. Daarnaast heeft de villa aan beide zijde een overdekt terras; eentje met prachtig uitzicht over de landerijen en de ander met uitzicht op het zwembad en het zonneterras er omheen.

De omgeving is rustig en het dorpje Brouchard ligt vlakbij, maar bezoek zeker ook de mooie stad Perigueux, met de grote weekmarkt op woensdagochtend. Elk dorp heeft hier in de zomer zijn eigen festiviteiten, waaronder avond eetmarkten, die erg gezellig zijn en waar u de lokale lekkernijen kunt proeven, dit alles in een zeer gemoedelijke sfeer.
Voor de cultuurliefhebbers is een bezoek aan één van de vele kastelen in de omgeving een must, maar maak vooral een mooie kanotocht op de rivier en geniet van het uitzicht.
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Indeling:
Begane grond: (slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(ligbad, wastafel), badkamer(douche, wastafel, wc), wasdroger, wc, wasmachine)
Op de 1e etage: (woonkamer(TV(satelliet, Nederlandse zender(s), internationale zender(s)), zithoek), woonkeuken(eettafel, waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, inductie), afzuigkap, koffiezetapparaat(cups), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), wc, balkon)
carport, verwarming(elektrisch), terras, tuin, tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, parasol, zwembad(privé, omheind, 10 x 4 m., geopend van Jun t/m Sep), kinderbed(excl. beddengoed), kinderstoel, lounge set Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 120, Beddengoed: EUR 12 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 727,97
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Gite Combe Longue
Limeyrat
Meer informatie / boeken