Dagaanbiedingen



Deze ski-in/ski-out Lakan Lodge, ligt midden in het skigebied van Galsterberg en is geschikt voor 10 personen. De lodge ligt vlakbij de skilift en is zeer exclusief en stijlvol ingericht. Het woongedeelte met de open keuken is ruim opgesteld en dankzij de grote ramen heb je een adembenemend uitzicht over de bergen. In de avond kun je heerlijk bij de open haard zitten met een wijntje uit de wijnkoeler, terwijl je geniet van een mooie film. Er zijn 3 slaapkamers met heerlijke bedden en 2 badkamers met ieder een massagedouche. Na een dagje skiën kun je heerlijk relaxen in de luxe sauna. Deze bevindt zich in het souterrain. Neem plaats op het terras in de frisse berglucht waar je heerlijk kunt wegdromen.
Het skigebied Galsterberg-Pruggern ligt in de skiregio Schladming-Dachstein. Hier vind je 12 km piste en een skiroute van 2 km. Er zijn 4 skiliften aanwezig en het is een zeer kindvriendelijk skigebied. Ben je gevorderde skiër? Dan is het skigebied van Schladming – Dachstein een mooie uitdaging voor je! Je kunt er mooie tochten maken via overwegend middelzware pistes. Ook als beginner kun je op de Hauser Kaibling mooie afdalingen maken.
De zomer nodigt uit om in de omgeving mooie wandel – en fietstochten te gaan maken. Er zijn verschillende wandelingen in de regio uitgezet. Ook staat Schladming bekend als het ‘dal der duizend bronnen”. In de omgeving zijn vele bergmeren, duizend bronnen en honderd watervallen te ontdekken. Bij een verblijf in deze lodge is een Schladming-Dachstein Sommercard inbegrepen. Hiermee zijn meer dan 100 activiteiten gratis of krijg je een korting op de aangesloten bedrijven. Denk hierbij aan gratis toegang tot attracties, openbaar vervoer, wandelroutes, liften en nog veel meer!
In de zomer van 2022 wordt er achter de lodge gebouwd. Hierdoor kan er op de toegangsweg bouwverkeer zijn en mogelijk geluidsoverlast.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Schladming-Dachstein Sommerkarte inclusief bij verblijf van mei tot oktober
Indeling:
Begane grond: (open keuken(fornuis, oven, afwasmachine, koelkast), woon/eetkamer(TV, eettafel(10 personen), open haard, zithoek), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. vouwbed, 2-pers. bed), badkamer(ligbad, massagedouche, wastafel), badkamer(massagedouche, wastafel), 2x wc)
Souterrain: (slaapkamer(2-pers. bed, stapelbed, TV), sauna, skiberging(skischoenverwarmers))
wasdroger, wasmachine, balkon of terras, tuinmeubilair, parking(3 parkeerplaatsen), ligstoelen, parasol, kinderbed(incl. beddengoed) Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 300, Huisdieren: Max. 1; EUR 7/nacht, Service kosten: EUR 17,50/verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.133,55
Bij een bezetting van 10 personen

Locatie

Lakan Lodge
Michaelerberg-Pruggern
Meer informatie / boeken