Dagaanbiedingen



In dit hoogwaardig ingericht chalet kun je volop genieten van je vakantie. Dit moderne en luxueuze vakantiehuis biedt alles wat uw hartje begeert. Met 3 slaapkamers voorzien van een twee-persoonsbed, en een comfortabele slaapbank in de woonkamer, is er voldoende ruimte voor maximaal 8 personen. Op de begane grond vind je nog een extra douche met wc. De modern ingerichte open keuken is van alle gemakken voorzien en staat direct in verbinding met de gezellige, typisch Oostenrijkse eethoek. Vanuit de kamer is het zonnige terras bereikbaar voor een heerlijke ontspanning na een bergwandeling, of waan je in de zithoek als het buiten te koud geworden is.
Op slechts 15 minuten afstand van de accommodatie kun je in de winter met de Porsche Design gondel (Areitbahn) naar het skigebied Schmitten in Zell am See. Zowel beginners als gezinnen met kinderen komen aan hun trekken op de rustige pistes bij de Niedernsill-liften, op slechts 5 kilometer van het vakantiehuis. Hier is een beginnerslift met een lengte van ongeveer 300 m en een sleeplift met een lengte van ongeveer 600 m. Ook het Gletscherskigbied Kitzsteinhorn in Kaprun is in 15 autominuten bereikbaar en het skigebied Kitzbüheler Alpen is slechts 25 autominuten verwijderd.
Het recreatiemeer in Niedernsill brengt je heerlijke verkoeling op warme zomerdagen. Tussen Piesendorf en Niedernsill kunnen wandelaars het nieuw aangelegde cultuurlandschapspad verkennen. Vanaf hier heb je ook een prachtig uitzicht over het Salzachdal.
Alle gasten van het AlpenChalet Tauerngold krijgen in de zomer kostenloos de Sommer Fun+ Card. Hiermee heb je gratis entree tot het zwemmeer in Niedernsill en het verwarmde Hinkelsteinbad in Piesendorf, als ook diverse voordeeltjes zoals gratis, door een gids geleide wandelingen en verdere kortingen bij vele attracties.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Parkeerplaatsen 2
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(2-pers. slaapbank, TV, eettafel(8 personen), zithoek), open keuken(broodrooster, fornuis(4 kookplaten), koffiezetapparaat(filtermaling), koffiezetapparaat(cups), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), badkamer(douche, wastafel, wc), skiberging(skischoenverwarmers))
Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed), 2x slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, infraroodsauna, wastafel, wc))
wasdroger, wasmachine, balkon, verwarming, terras, tuin, tuinmeubilair, BBQ, parking Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 156, Beddengoed: EUR 14,40 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2,05/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 425,36
Bij een bezetting van 8 personen

Locatie

AlpenChalet Tauerngold
Niedernsill
Meer informatie / boeken