Dagaanbiedingen



Dit vrijstaande chalet is gelegen midden in de ongerepte natuur en biedt volop privacy. Vanaf hier geniet je vanaf elke hoek van een adembenemend uitzicht over de omliggende bergwereld. Het chalet is gezellig ingericht met vele elementen van hout. Er is een moderne en compleet ingerichte keuken met eethoek en een woonkamer met ruime zithoek en tv. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers. Eén slaapkamer is werkelijk bijzonder ruim en voorzien van vele ramen en een balkon waarvandaan je een prachtig uitzicht hebt over de bergwereld. Het chalet biedt plaats voor 4 personen. Ideaal voor een gezin of vrienden.
In de winter bereik je binnen enkele minuten het bekende Hauser Kaibling en binnen 15 minuten het skigebied Galsterbergalm. De Galsterbergalm is onderdeel van de wintersportregio Schladming-Dachstein en hoort bij het dorp Pruggern. In het compacte skigebied vind je mooie rode afdalingen. Een tocht met de arrenslee, rodelen en langlaufen behoren ook tot de mogelijkheden in de directe omgeving.
De ligging aan de “Sölkpass” brengt je snel in Stein an der Enns/Gröbming. Ben jij een natuurliefhebber? Dan zit je in dit gebied goed! Ga op avontuur met de mountainbike of maak mooie wandeltochten. Beklim de bergtoppen of geniet van de heerlijke geur van kruiden terwijl je in het zonnetje op de alm te ligt en de koeienbellen op de achtergrond hoort klingelen.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(TV), open keuken(waterkoker, fornuis, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), badkamer(ligbad, douche, wastafel, wastafel))
Op de 1e etage: (slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed, balkon), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed))
wasmachine, tuin, fietsenberging, parking, kinderbed, kinderstoel Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 140, Beddengoed: EUR 15 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2,50/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 568,18
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Naturpark Chalet Schladming-Dachstein
Großsölk
Meer informatie / boeken