Dagaanbiedingen



Mooie authentiek landhuis gesitueerd tussen de grote rivieren de Lot en de Dordogne, en op slechts een paar kilometer van de charmante plaatsjes Puy l”Eveque en Prayssac. Het is zeer rustig gelegen, met een omheinde tuin van 40.000m2. Niet ver van de grote toeristische sites van de regio's. De wijnstreek van de Cahors op slechts een steenworp afstand, en bezoek vooral één van de vele wijnkelders.
Het huis is van origine een oude boerderij geweest en is in de loop van de jaren gerenoveerd. Wel met behoud van de originele elementen zoals de zware balkenplafonds, de oude schouwen en de indeling.
Er is een grote eetkeuken en 3 slaapkamers. Gewoon een heel gezellig en knus huis!
Rondom het huis ligt een royale tuin met lekkere luie stoelen en een terras met een buitenkeuken. Het zwembad is omheind en privé, er zijn in de wijde omgeving geen buren.
Kanoën kunt u op de rivier de Dordogne bij Cenac et Saint Julien, Domme ligt daar vlak bij (uitzichtpunt!), maar bezoek vooral het middeleeuwse centrum van Sarlat met de zaterdagmarkt.
Elk dorp heeft gedurende de zomermaanden zijn eigen (avond)eetmarkten, waarbij u gezellig kunt aanschuiven aan de lange tafels en genieten van de lokale specialiteiten zoals confit de canard en vaak is er ook levende muziek. Vissen kan op de Lot, langs de oevers kunt u heerlijk fietsen en ga vooral lekker een terrasje nemen met een goed glas wijn. De biologische vrijdagmarkt van Prayssac is een aanrader, maar bezoek ook St. Cirque Lapopie, Rocamadour, de grotten van Padirac en het kasteel van Biron en Bonaguil.
Een aanrader!
Opmerkingen:
In de week voorafgaand aan je aankomst krijg je een email met informatie betreffende de elektronische sleutel
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
De laatste 1km van de toegangsweg naar de woning zijn onverhard
Indeling:
Begane grond: (hal, woonkeuken(eettafel, broodrooster, fornuis, koffiezetapparaat(cups, filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel), wasruimte(vriezer, wasmachine), wc)
Tussenetage: (slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm), 2-pers. bed(180 x 200 cm)))
Op de 1e etage: (woonkamer(TV, zithoek))
Op de 2e etage: (slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm), bad met douche, wastafel, wc))
buitenkeuken(fornuis(4 kookplaten, gas)), campingbedje, terras, tuin(omheind, > 1000 m2), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ(houtskool), parking, parasol, zwembad(privé, omheind, 12 x 6 m., geopend van Mei t/m Sep)(koelkast), dart Beddengoed: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 65, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 396,10
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Camp del Four 4 pers
Puy l'Eveque
Meer informatie / boeken