Dagaanbiedingen



Fantastische gelijkvloerse villa met een meer dan riant privé-zwembad van 15 x 8 m en een geweldige grote tuin (6000m2). In de villa is het heerlijk koel door de airco en er zijn 4 slaapkamers met ieder een eigen badkamer, wel zo fijn! Buiten is het aangenaam vertoeven op de zeer grote overdekte terrassen die allemaal even stijlvol zijn ingericht! Hier is voor iedereen wel een relax plekje te vinden. Zelfs voor de hond in de omheinde vlakke grastuin !
De villa ligt bij het lieflijke dorpje Fayence in het groene departement de VAR (La Provence verte) en hier is van alles te doen. Fayence is het hele jaar door een prachtige vakantiebestemming. Buiten het hoogseizoen is de villa ook voor 5 dagen te boeken en dus ook een prima tussendoor bestemming voor een midweekje naar Zuid-Frankrijk ! In het hoogseizoen vermijd je de files, want deze villa is van vrijdag tot vrijdag te boeken.
Huur een waterfiets bij het Lac St. Cassien, ga raften of hiken in de Gorges du Verdon en luier aan de brede zandstranden van de Côte d’Azur (Fréjus en Cannes). Golfers kunnen direct hun slag slaan op de dichtbij gelegen golfbaan van Tourrettes: Golf de Terre Blanche. De kinderen doe je een plezier met een dagje naar het boomklimpark in Montauroux (Parcabout). Wat ons betreft een perfecte villa voor een heerlijke weekje vakantie (of heerlijke weken!) in de Provence!
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Indeling:
Begane grond: (keuken(3x kookplaat, waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat(cups), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(flatscreen, smart TV), eettafel, zithoek, DVD-speler, draadloos muzieksysteem, airconditioning), slaapkamer(2-pers. bed(140 x 190 cm), TV), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm), douche, wastafel, wc, airconditioning), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm), douche, wastafel, wc, airconditioning), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm), douche, wastafel, wc), badkamer(ligbad, 2x wastafel, wc))
wasmachine, tuin(privé, omheind, 6000 m2), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ(houtskool), parking, 4x parking, zwembad(privé, buiten, wateralarm, 15 x 8 m., geopend van Mei t/m Okt), hangmat, kinderbed, kinderstoel, lounge set Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 250, Beddengoed: EUR 20 p.p./verblijf, Handdoeken: EUR 8 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.826,78
Bij een bezetting van 8 personen

Locatie

California
Fayence
Meer informatie / boeken