Dagaanbiedingen



Modern vakantiehuis op een kleinschalig domein met slechts 2 andere huizen en een gedeeld zwembad.
Dit domein ligt in één van de mooiste ruige streken van Frankrijk, met rivieren, bossen, hogere rotspartijen en pittoreske dorpjes.
Het huis is zeer licht en modern ingericht met alle comfort om u direct goed thuis te voelen. Er is een serre waar het ook heerlijk toeven is met wat minder mooi weer. Er is een grote tuin rondom en een heerlijk terras om samen met de familie lange zomeravonden te BBQ-en en te genieten van de zonsondergang. De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken met de paardjes, de geiten en vooral ook bij het verwarmde zwembad wat wel gedeeld wordt met de 2 andere huizen. De huizen liggen ruim uit elkaar en behouden elk hun privacy.
De Nederlandse eigenaars wonen ter plaatse, gunnen u alle privacy, maar zijn er indien u vragen of problemen heeft. Het gehele park kan ook simpel afgehuurd worden door grote families, die dan het geheel volstrekt voor zichzelf hebben.
De streek loont zich voor mooie lange wandelingen, maar u kunt er ok heerlijk fietsen en ga zeker een mooie kanotocht maken over de omliggende rivieren. Er zijn ook diverse grotten die het bezichtigen meer dan waard maken. (Roquefort)
Ook hier zijn er gedurende de zomermaanden diverse festivals en festiviteiten, waarbij u ondergedompeld wordt in lokale gebruiken en vooral veel lekker eten! Bezoek een lokale markt, ga zitten op een mooi terras, mensjes kijken en vooral heel veel genieten!
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(TV, zithoek), keuken(kachel(hout), broodrooster, fornuis, koffiezetapparaat, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche, wc, wasmachine), tuindeuren)
Op de 1e etage: (slaapkamer(1-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wc))
verwarming(elektrisch), terras, tuin, tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, zwembad(gedeeld met andere gasten, geopend van Mei t/m Okt) Beddengoed: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 90, Huisdieren: Max. 2; EUR 5/dier/nacht, Toeristenbelasting: EUR 0,60/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 246,45
Bij een bezetting van 5 personen

Locatie

Connac le Visaret
Connac
Meer informatie / boeken