Dagaanbiedingen



De vakantiewoning Krismer heeft een geweldige ligging in de buurt van Fendels, Fiss-Serfaus-Ladis en de Kaunertaler gletsjer en biedt hoge kwaliteit op een eigen etage met balkon. Hochgallmigg ligt ongeveer 4 km boven de weg van Landeck richting Fiss-Serfaus-Ladis en slechts 8 km van het centrum van de stad Landeck en het skigebied Venet. Op de 2e verdieping van het huis is er een royaal ingerichte woonkamer met tweepersoons slaapbank, eettafel, open keuken, een slaapkamer met boxspringbed en een badkamer en toilet apart. Vanaf het balkon heb je een prachtig uitzicht op de Venet en de rest van de bergen. Direct voor de voordeur kan je je culinair laten verwennen in het tegenover gelegen Gasthof Alpenrose, als je een keer niet wilt koken.
Dit is ook het ideale uitgangspunt om het Pitztal en de Kaunertaler gletsjer te bezoeken of om het meer van Resia en Merano in Italië te verkennen, evenals Samnaun en St.Moritz in Zwitserland, de grenzen liggen op slechts 30 minuten afstand. Na een ontspannen wandeling van drie kwartier kom je bij de Almbahn, die je rechtstreeks naar Fiss/Ladis brengt. Voor de kleine skiërs is er een kinderlift op ongeveer 1 km afstand.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Op de 2e etage: (woonkamer(2-pers. slaapbank, TV(flatscreen, satelliet), eettafel), open keuken(waterkoker, houtfornuis, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat(cups, filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed(boxspring)), badkamer(douche, wastafel, haardroger), overloop, wc)
carport, wasmachine(tegen betaling), balkon, verwarming(CV), kinderbed, kinderstoel Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 60, Toeristenbelasting: EUR 1,80/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 226,57
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Ferienwohnung Krismer
Landeck
Meer informatie / boeken