Dagaanbiedingen



Dit ruime en vrijstaande vakantiehuis biedt plaats aan 18 gasten, is modern ingericht en voorzien van sfeervolle Oostenrijkse details. In de compleet ingerichte keuken bereid je samen een heerlijke maaltijd waarna je deze in de ruime en gezellige eetkamer samen op eet. Vanaf de keuken bereik je de riante tuin waar je heerlijk kan genieten van de Oostenrijkse zon en in de winter een sneeuwpop maakt. Aan de andere kant vind je een royale living met flatscreen TV waar je tot rust kan komen.
De eerste slaapkamer en badkamer bevinden zich op de begane grond. Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamer met badkamer ensuite, drie slaapkamers waarvan een slaapkamer met 2 stapelbedden en een extra badkamer op de gang. Na een dag in de bergen kom je in je eigen privé sauna volledig tot ontspanning.
Dit vakantiehuis is uitermate geschikt voor meerdere gezinnen die samen op vakantie gaan maar naast het samen zijn ook gesteld zijn op hun eigen privacy.
Ben jij een wintersportliefhebber die graag verschillende skigebieden wil ervaren? Dan ben je hier aan het juiste adres! Mauterndorf ligt tussen verschillende skigebieden zoals Grosseck, Obertauern en Katschberg. De skibus rijdt vanuit Mauterndorf langs al deze gebieden.
In de zomer heeft de prachtige omgeving van Lungau veel te bieden voor de actieve vakantieganger en natuurliefhebber. Mauterndorf heeft een historische dorpskern met een gotische burcht. In deze burcht vind je het Lungauer Landschaftsmuseum en een restaurant.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Parkeerplaatsen 4
Indeling:
Begane grond: (hal, woonkamer(TV(satelliet)), eetkamer(TV(satelliet)), keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten), koffiezetapparaat(filtermaling), koffiezetapparaat(pads), oven, afwasmachine, koelkast), slaapkamer(2-pers. bed, TV(satelliet)), badkamer(douche, 2x wastafel, wc))
Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed, TV(satelliet)), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed, TV(satelliet)), slaapkamer(2x stapelbed, TV(satelliet)), slaapkamer met badkamer(3x 1-pers. bed, TV(satelliet), douche, wastafel, wc), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, 2-pers. slaapbank, TV(satelliet), douche, wastafel, wc), badkamer(douche, 2x wastafel, wc))
Souterrain: (speelkamer, sauna, skiberging(skischoenverwarmers), wasdroger, douche, wastafel, wasmachine)
verwarming(CV), tuin, tuinmeubilair, BBQ, 4x parking, kinderbed, kinderstoel, strijkplank, strijkijzer Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 345, Beddengoed: EUR 18 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2,35/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 692,17
Bij een bezetting van 18 personen

Locatie

Alpensteinbock Mauterndorf II
Mauterndorf
Meer informatie / boeken