Dagaanbiedingen



Op iets minder dan 6 km van Schruns ligt het pittoreske dorpje Silbertal. Aan het einde van de dorpsstraat vindt je het landhuis Barbara aan een klein beekje. Het appartement is ingericht met veel hout en aandacht voor detail en heeft vier slaapkamers, twee badkamers en een moderne woonkeuken. Op een van de twee balkons kan je met z'n allen buiten ontbijten bij mooi weer en 's avonds bij elkaar zitten.
Na een mooie dag skiën kan je ontspannen in je eigen sauna in het huis. De skibus stopt praktisch voor het huis en brengt je naar de nabijgelegen skigebieden Kristberg en Hochjoch. Een ideaal uitgangspunt voor mooie winter- en sneeuwschoenwandelingen, in de zomer zijn er in de omgeving ook prachtige wandelroutes.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
De huiseigenaar woont in hetzelfde huis als waar de vakantiewoning gelegen is
Indeling:
Op de 1e etage: (woonkeuken(TV(flatscreen, satelliet), eettafel, zithoek, radio, waterkoker, houtfornuis, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed, kinderbed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, wc), slaapkamer(1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, wc))
skiberging, sauna, 2x balkon, verwarming(CV), terras, tuinmeubilair, parking, kinderstoel Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 80, Toeristenbelasting: EUR 2,30/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 619,63
Bij een bezetting van 7 personen

Locatie

Landhaus Barbara
Silbertal
Meer informatie / boeken