Dagaanbiedingen



Op een super locatie midden in het mooiste gedeelte van de Dordogne, vindt men hier een landgoed bestaande uit 3 grote huizen, eentje voor 12 personen en de andere 2 voor elk 6 personen, allen met veel privacy.
Het geheel was voorheen een oude boerderij, die door de huidige eigenaar met veel smaak tot een schitterend domein is omgetoverd, waarbij de authentieke elementen en charme volledig bewaard gebleven zijn.
Dit hoofdhuis heeft een mooi groot terras met prachtig uitzicht, een goed geoutilleerde grote keuken, 2 badkamers en in totaal 6 slaapkamers.
Geniet van het zonnetje aan de rand van het zwembad, want er is voldoende tuinmeubilair, en voor de kinderen is er ook voldoende vermaak, zoals een voetbalspel, tafeltennis en een grote trampoline.
Wilt u zich liever in alle rust terug trekken, zoek dan een luie stoel in een van de vele zithoekjes die rondom het landgoed gecreëerd zijn.
Al met al een heerlijke plek om te vertoeven, maar ga vooral ook de streek bezoeken, de vele grotten, kanoën op 1 van de vele grote rivieren, paardrijden, wandelen langs de mooi uitgezette wandelroutes en bezoek zeker de steden Bergerac, Perigueux en het oude centrum van Sarlat met zijn grote zaterdagochtend markt.
U zult tijd tekort komen!
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast na 22.00 uur in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(TV(flatscreen), open haard, zithoek), keuken(eettafel, waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, gas), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. onderschuifbed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(ligbad, douche, wastafel, wc), wc)
Op de 1e etage: (slaapkamer(stapelbed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. onderschuifbed), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm)), badkamer(ligbad, douche, wastafel, wastafel), wc)
berging(wasmachine), carport, verwarming(vloerverwarming), terras(privé), tuin(gedeeld met andere gasten), tuinmeubilair, BBQ, parking, trampoline(gedeeld met andere gasten), ligstoelen, parasol, zwembad(gedeeld met andere gasten, verwarmd, omheind, 12 x 5 m., geopend van Mei t/m Sep), tafeltennistafel(gedeeld met andere gasten), voetbalgoal, kinderbed, kinderstoel, strijkplank, strijkijzer Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 160, Huisdieren: Max. 2; EUR 5/dier/nacht, Toeristenbelasting: EUR 0,71/persoon/nacht voor 18 jaar en ouder

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 2.186,66
Bij een bezetting van 12 personen

Locatie

Gapard La Grange
Issac
Meer informatie / boeken