Dagaanbiedingen



Als je hier wakker wordt in het Brabantse land, staan de verse melk en eieren voor je klaar. Je verblijft namelijk in de vakantievilla van de familie Romme. De vriendelijke eigenaren wonen op de boerderij ernaast. Zij hebben een melkveebedrijf waar je desgewenst even kan kijken.
Maar wees gerust, het huis is helemaal vrijstaand en biedt meer dan voldoende privacy. Het huis is helemaal ingericht op families. Op de begane grond is zelfs alles rolstoel vriendelijk. Je vindt er een slaapkamer met en-suite badkamer. Deze badkamer heeft een douche en toilet die ook makkelijk te gebruiken zijn voor mensen die minder mobiel zijn. Centraal in de woonkamer staat een lange tafel om gezelschapspellen te spelen of natuurlijk gezamenlijk een maaltijd te nuttigen die je gemakkelijk bereidt in de goed uitgeruste keuken. ’s Avonds kun je het houtvuur aanmaken en neer ploffen in de zithoek met lekker fauteuils.
In de grote omheinde tuin kunnen kinderen naar hartelust veilig spelen, terwijl de volwassen de hottub zullen waarderen. Je zou haast het huis niet meer willen verlaten, maar dat is zonde. De omgeving biedt namelijk vele mogelijkheden om er op uit te trekken. Wat te denken van een dagje naar de Efteling of Beekse Bergen. Het huis ligt ook direct aan vele wandel- en fietsroutes. In bijvoorbeeld een uurtje loop je dwars door de natuur naar Herberg In den Bockenryder waar je het Brabantse bourgondische leven kan proeven. Kom weer op krachten met een worstenbroodje, een heerlijke pannenkoek of een goede kom soep vergezeld van een bijzonder biertje van de tap. De Bockenryder ligt in landgoed de Utrecht, een uniek natuurgebied met 400 hectare natuurterrein bestaande uit bos en vennen. Vele zeldzame vogelsoorten komen hier voor. Vanaf de 24 meter hoge Flaestoren heb je een schitterend uitzicht over dit bijzondere natuurgebied. Kortom een fijne omgeving en een heerlijk huis vanwaar je dit allemaal kunt ontdekken.
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 20:00 uur
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (hal, keuken(waterkoker, fornuis, afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(Nederlandse zender(s), duitse zender(s)), eettafel, kachel(hout), zithoek, DVD-speler, stereo-installatie, 2x kinderstoel), slaapkamer met badkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed, douche(aangepast voor invalide), wastafel, wc(aangepast voor invalide)), carport, terras)
Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed, kinderbed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed, wastafel), badkamer(ligbad, wastafel), toilet(wc), overloop(traphekje))
Bijgebouw: (hottub, tafeltennistafel, speelgoed)
carport, tuin(privé, omheind)(fietsenberging, trampoline, speeltoestellen), tuinmeubilair, parking, zandbak Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 125, Huisdieren: Max. 2; EUR 20/dier/verblijf, Beddengoed: EUR 10 p.p./verblijf (Bedden opgemaakt bij aankomst), Toeristenbelasting: EUR 1,60/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 706,60
Bij een bezetting van 12 personen

Locatie

By Romme
Diessen
Meer informatie / boeken