Dagaanbiedingen



De Brandtner Bauer ligt op de grens tussen Tirol en het Salzburgerland, direct aan de bergpas tussen Wald im Pinzgau en Königsleiten. Het huis biedt uitzicht op de beroemde watervallen van Krimml en het staat op een mooie en rustige locatie.
De vakantiewoning is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond heb je een grote woonkamer met een open keuken met genoeg ruimte voor maximaal 12 personen, een slaapkamer, douche en WC. Via de centrale hal en de centrale trap, die ook door de eigenaar wordt gebruikt, bereik je de andere verdieping. Op de eerste verdieping zijn er nog 4 slaapkamers en zoals beneden, een douche en een extra wc.
Vanaf het zonnige balkon en de tuin, die gedeeld wordt met de huiseigenaar, heb je een adembenemend uitzicht op de prachtige bergen van het Nationaal Park Hohe Tauern. In de zomer kan je ook gebruik maken van de barbecue.
In Wald zelf is een mooi overdekt zwembad met wellnessruimte en natuurlijk zijn er vele excursiemogelijkheden, bijv. naar Krimml of naar de Grossglocknerstraße. Dit is een ideaal vakantieadres voor wie op zoek is naar rust en stilte, maar toch graag een fantastisch skigebied in de buurt heeft.
Een vertrouwende hond loopt rond op de boerderij en in het huis. Bovendien lopen er, zoals het een echte boerderij betaamt, andere dieren rond op het terrein. Zoals bijvoorbeeld katten en kippen.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
De huiseigenaar woont in hetzelfde huis als waar de vakantiewoning gelegen is
Parkeerplaatsen 4
Indeling:
Begane grond: (gang(gedeeld met eigenaar), open keuken(waterkoker, fornuis, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(eettafel, zithoek), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche), toilet)
Op de 1e etage: (slaapkamer(1-pers. slaapbank, 2-pers. bed, TV, wastafel), slaapkamer(2x 1-pers. bed, TV, wastafel), slaapkamer(2-pers. bed, TV, wastafel), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed, TV, wastafel), badkamer(douche), toilet)
skiberging(skischoenverwarmers), balkon, verwarming(CV), terras, tuin(gedeeld met eigenaar), tuinmeubilair, BBQ, 4x parking, trampoline, speeltoestellen, kinderbed, kinderstoel Eindschoonmaak: Inclusief, Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Huisdieren: Max. 2; EUR 8/dier/nacht, Toeristenbelasting: EUR 1,95/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 608,89
Bij een bezetting van 12 personen

Locatie

Brandtner Bauer
Wald im Pinzgau
Meer informatie / boeken