Dagaanbiedingen



Hier verblijven betekend dat je wakker wordt aan de rand van het bos, met zicht op uitgestrekte weilanden. De bossen van Alphen – Chaam, net onder Breda, kenmerken zich door grote loofbomen met diverse wandelpaden, fietspaden en een uitdagende mountainbike route. Dit heerlijke vakantiehuis ademt een sfeer uit die hier helemaal past. Door het rieten dak de dikken muren en de warme kleuren hangt hier een huiselijke sfeer terwijl de woning toch ruim voldoende plaats biedt aan 8 personen. Op de begane grond vind je de 4 slaapkamers alle met eigen badkamer, een grote leefruimte met daarin centraal de lange eettafel. Deze eettafel is de plek waar je met familie of vrienden gezamenlijk eet, spellen speelt en heerlijk bijkletst. Boven is nog een grote woonruimte waar je in een zitzak kan ploffen met een goed boek of waar kinderen kunnen spelen terwijl de ouders beneden een goed gesprek voeren.
Als je hier verblijft is een bezoek aan Breda zeker aan te raden deze bourgondische stad is in elk jaargetijde een bezoek waard. Beklim bijvoorbeeld Grote Kerk of maak een rondvaart door de gracht. Ook een bezoek aan de Efteling of Beekse Bergen is niet ver. En wat te denken van een tochtje door de Biesbosch? Kortom mogelijkheden te over voor een heerlijke vakantie.
Let op: deze accommodatie wordt alleen verhuurd aan families, gezinnen met kinderen of 60+ samenstellingen. Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan studentengroepen, vriendengroepen of soortgelijke groepen.
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 25 jaar zijn niet toegestaan
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast na 22:00 uur in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (hal, eetkamer, keuken(waterkoker, fornuis(5 kookplaten), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), 4x slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, douche, wastafel, wc))
Op de 1e etage: (woonkamer)
terras, tuin, tuinmeubilair, parking Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 140, Beddengoed: EUR 10 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 366,00
Bij een bezetting van 8 personen

Locatie

Landgoed Ulvenhart de Vos
Ulvenhout (AC)
Meer informatie / boeken