De Residence Club mmv Le Hameau des Airelles, geheel in hout en steen, is gelegen in het hart van Montgenèvre, een authentieke badplaats in de Hautes Alpes. Montgenèvre is een kleine badplaats vol charme aan de poorten van Italië die u zal verleiden met zijn prachtige landschappen en zijn unieke zonneschijn.

De Residence Club le Hameau des Airelles biedt de verhuur van appartementen van 2 tot 4 kamers. Het etablissement met typische bergcharme ligt aan de voet van de hellingen met directe toegang tot het skigebied. Nieuw deze winter: het Superior-gamma biedt volledig gerenoveerde appartementen met een nette en warme inrichting.

Ontdek het in de volle zon verwarmde buitenzwembad, waar u kunt ontspannen terwijl u de omliggende bergtoppen bewondert. Profiteer van de gemeenschappelijke ruimtes en de aangename ontvangstruimte met zijn prachtige open haard, warm en bevorderlijk voor ontspanning. De vakantieresidentie biedt 2 spa-ruimtes met een eigen wellnessruimte van 150 m² met sauna, hamam, jacuzzi en behandelkamers.
Sanitaire regels: Om u deze winter beter te kunnen verwelkomen, hebben we onze diensten opnieuw ontworpen en gevalideerd met Bureau Veritas.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

ma 30 mei t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 560,00

Locatie

Montgenevre
Meer informatie / boeken