Hier kan je comfortabel, gezellig en knus vakantie vieren met het hele gezin!

Upgrade in 2022!

De Familiechalets krijgen in de winter een upgrade! Zo geniet je in 2022 van een geheel vernieuwde keuken en wordt de badkamer in een nieuw jasje gestoken!

De comfortabele en knusse Familiechalets zijn fijne accommodaties om met het gezin een weekendje weg of vakantie te beleven. De Familiechalets staan dicht bij de centrale voorzieningen zoals het zwembad, de supermarkt en Cobus’ Speelkasteel. Kortom: Ontspan & Geniet!

Zithoek & keuken
In de accommodatie vind je een gezellige zithoek om samen jullie favoriete tv-programma’s te kijken. Daarnaast vind je er een ruime keukentafel met voldoende zitplekken. De keuken is voorzien van alle gemakken zoals een koelkast met vriesvak, vaatwasser, magnetron (geen combi), koffiezetapparaat (filterkoffie) en waterkoker. Kookbenodigdheden, bestek en glazen zijn standaard aanwezig. Evenals een kinderstoel. Zit het weer niet helemaal mee tijdens jullie logeerpartij bij Kampeerdorp de Zandstuve? Ook op koudere dagen is het prima vertoeven in de geïsoleerde Familiechalet met centrale verwarming.

Slaapkamers
De Familiechalet heeft drie slaapkamers voor in totaal zes personen. De masterbedroom heeft een comfortabel 2-persoons boxspringbed en veel kastruimte. In de tweede slaapkamer staan twee 1-persoonsbedden met een hoge kast er tussen. Slaapkamer nummer drie heeft een hoogslaper en laag bed welke dwars geplaatst zijn. Hierdoor is er onder een gedeelte van de hoogslaper ruimte vrij voor een campingbedje. Hier hangt ook nog een kast. Het bedlinnen (bestaande uit hoeslaken, onderlaken en kussensloop) is standaard aanwezig voor het aantal gereserveerde personen vanaf 2 jaar.

Badkamer & toilet
De badkamer is van alle gemakken voorzien met een douche met losse douchekop en wasbak. Ook het toilet bevindt zich hier.

☀️ Buitenleven
Genieten van een warme zomerdag of een heerlijk herfstzonnetje terwijl de kinderen spelen in de speeltuin? De verhoogde veranda biedt plaats aan een loungebank en picknicktafel waar je met het hele gezin kan zitten.

ℹ️Overige informatie
De faciliteiten die op onze website staan aangegeven (denk aan restaurants, supermarkt, zwembad en indoor speeltuin) zijn gedurende het kampeerseizoen dagelijks geopend, ook bieden wij dagelijks een doorlopend animatieprogramma. In de Familiechalets zijn huisdieren niet toegestaan, is het niet toegestaan om zelf kampeermiddelen zoals een tent of caravan mee te nemen en is het niet toegestaan te roken.

Locatie
De Familiechalets staan op de velden Stiefje (5, 6, 8 t/m 17) en Buur (17 t/m 19). Alle accommodaties bieden uitzicht op een speeltoestel voor kinderen tot 6 jaar. Op veld Stiefje staan Chalet Stiefje en Vechtdallodges. Op het Buur veld staan Verandachalets en Boslodge DeLuxe.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

wo 23 februari t/m za 31 december 2022

Prijs

€ 300,00

Locatie

Rheeze
Meer informatie / boeken