Dagaanbiedingen



In deze lodge heb je de look en het buitenleven van een tent met het comfort van thuis!

In onze Rheezerlodge ervaar je het echte buitenleven, met het comfort van een huis! Deze accommodatie is uitermate geschikt om een weekendje weg of vakantie in camping sferen te beleven. Kortom: Ontspan & Geniet!

Zithoek & keuken
In de Rheezerlodge vind je een ruime leefruimte met een gezellige zithoek om samen jullie favoriete tv-programma’s te kijken. Een ruime keukentafel en een keuken die voorzien is van alle gemakken zoals een koelkast met vriesvak, vaatwasser, magnetron (geen combi), koffiezetapparaat (filterkoffie en Nespresso) en waterkoker. Kookbenodigdheden, bestek en glazen zijn standaard aanwezig. Evenals een kinderstoel. Zit het weer niet helemaal mee tijdens jullie logeerpartij bij Kampeerdorp de Zandstuve? Ook op koudere dagen is het prima vertoeven in de geïsoleerde Rheezerlodge door de centrale verwarming. Goed om te weten: deze accommodatie is winterhard!

Slaapkamers
De Rheezerlodge heeft twee slaapkamers. In slaapkamer een staat een een 2-persoons boxspringbed met daarnaast een kast. Deze kamer is af te sluiten van het leefgedeelte met een gordijn. De tweede slaapkamer herbergt 2 stapelbedden. Een van deze onderste bedden is op te klappen om ruimte te maken voor een campingbedje. Bij het andere bed is eventueel de lattenbodem zelf te verwijderen om plaats te maken voor een tweede campingbedje. Het bedlinnen (bestaande uit hoeslaken, onderlaken en kussensloop) is standaard aanwezig voor het aantal gereserveerde personen vanaf 2 jaar.

Badkamer & toilet
De moderne badkamer is voorzien van een douche met losse douchekop en wasbak. Ook het toilet bevindt zich hier.

☀️Buitenleven
Genieten van een warme zomerdag of een heerlijk herfstzonnetje terwijl de kinderen spelen in de speeltuin? De ruime veranda biedt plaats aan een heerlijke loungehoek met daarnaast een grote picknickbank waar jullie makkelijk met z’n zessen aan passen.

ℹ️Overige informatie
De faciliteiten die op onze website staan aangegeven (denk aan restaurants, supermarkt, zwembad en indoor speeltuin) zijn gedurende het kampeerseizoen dagelijks geopend, ook bieden wij dagelijks een doorlopend animatieprogramma. In de Rheezerlodge zijn huisdieren niet toegestaan, is het niet toegestaan om zelf kampeermiddelen zoals een tent of caravan mee te nemen en is het niet toegestaan te roken.

Locatie
De Rheezerlodges staan op Buur 4 & 5 en Bella 54 t/m 60. Beide velden bieden uitzicht op een speeltoestel voor kinderen tot 6 jaar. Andere accommodaties op het Buur veld zijn de Verandalodges en Vechtdallodges voor 6. Op het Bella veld staan enkel Rheezerlodges.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

wo 23 februari t/m za 31 december 2022

Prijs

€ 312,00

Locatie

Rheeze
Meer informatie / boeken