Dagaanbiedingen



Deze kleurrijke chalets vindt je op ons populairste veld!

De Verandachalet valt meteen op vanwege de gezellige uitstraling! De accommodatie biedt alle comfort van thuis en geeft het echt glamping gevoel! De accommodatie ligt op loopafstand van de faciliteiten zoals het zwembad, de restaurants en Cobus’ speelkasteel. Kortom: Ontspan & Geniet!

Zithoek & keuken
In de Verandachalet vind je binnen ook voldoende zitplekken, zo is de zithoek een fijne plek om samen TV te kijken en aan de keukentafel ruimte voor een spelletje of om uiteraard lekker te eten. De keuken bevindt zich links in de accommodatie en is voorzien van alle gemakken zoals een koelkast met vriesvak, vaatwasser, magnetron (geen combi), koffiezetapparaat (filterkoffie) en waterkoker. Kookbenodigdheden zijn standaard aanwezig zoals bestek en glazen. Evenals een kinderstoel. Zit het weer niet helemaal mee tijdens jullie logeerpartij bij Kampeerdorp de Zandstuve? Ook op koudere dagen is het prima vertoeven in de geïsoleerde Verandachalet door de centrale verwarming.

Slaapkamers
De Verandachalet heeft drie slaapkamers. In de eerste slaapkamer staan twee 1-persoonsbedden waarvan de lattenbodem eventueel zelf verwijderd kan worden om een campingbedje te plaatsen. In de tweede slaapkamer staat een 2-persoons boxspringbed. In de derde slaapkamer staat een stapelbed. Het onderste bed is hier op te klappen om ruimte te maken voor een campingbedje. Daarnaast vind je in alle slaapkamers een kast om kleding op te bergen! Het bedlinnen (bestaande uit hoeslaken, onderlaken en kussensloop) is standaard aanwezig voor het aantal gereserveerde personen vanaf 2 jaar.

Badkamer
De badkamer is van alle gemakken voorzien met een douche met losse douchekop en wasbak. Ook het toilet bevindt zich hier.

☀️ Buitenleven
Schijnt de zon of valt er een zomerse bui? De overdekte veranda biedt een ideale plek om te ontspannen. Hier staat een heerlijke loungebank en handige picknicktafel waar je met het hele gezin kan zitten.

ℹ️ Overige informatie
De faciliteiten die op onze website staan aangegeven (denk aan restaurants, supermarkt, zwembad en indoor speeltuin) zijn gedurende het kampeerseizoen dagelijks geopend, ook bieden wij dagelijks een doorlopend animatieprogramma. In de Verandachalet zijn huisdieren niet toegestaan, is het niet toegestaan om zelf kampeermiddelen zoals een tent of caravan mee te nemen en is het niet toegestaan te roken.

Locatie
De Verandachalets staan op het gezellige Buur veld op de plaatsen 15, 16, 20 t/m 23. Alle plaatsen hebben goed uitzicht op de speeltuin voor kinderen tot 6 jaar. Op hetzelfde veld staan enkele Familiechalets en de Boslodge DeLuxe.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

wo 23 februari t/m za 31 december 2022

Prijs

€ 312,00

Locatie

Rheeze
Meer informatie / boeken