Dagaanbiedingen



Vier vakantie in deze ruime en luxe accommodatie!

NIEUW IN 2022 DE BOSLODGE DELUXE

Let op: het betreft een nieuw type accommodatie. De werkelijkheid kan iets afwijken van de omschrijving/afbeeldingen.

De Boslodge DeLuxe is een ruime en luxe accommodatie, centraal gelegen op ons park. Deze accommodatie is uitermate geschikt om een weekendje weg of vakantie in camping sferen te beleven maar met het comfort van thuis. De Boslodge DeLuxe ligt op korte loopafstand van de vele faciliteiten zoals het zwembad en Cobus’ speelkasteel. Kortom: Ontspan & Geniet!

Zithoek & keuken
In de ruime accommodatie zijn ook voldoende zitplekken in zowel de zithoek, aan de keukentafel als aan de barkrukken bij de keuken. De zithoek is een heerlijke plek om samen jullie favoriete tv-programma’s te kijken. Of je nu in een warme zomer of iets frissere herfst komt logeren. Met alle weertypes is het heerlijk vertoeven in de Boslodge DeLuxe met airco en centrale verwarming.

De keuken is voorzien van alle gemakken zoals een koelkast met vriesvak, vaatwasser, magnetron (geen combi), koffiezetapparaat (filterkoffie en Nespresso) en waterkoker. Alle kookbenodigdheden, bestek en glazen zijn aanwezig. Evenals een kinderstoel.

Slaapkamers
De Boslodge DeLuxe heeft 3 slaapkamers voor in totaal 6 personen. De masterbedroom heeft een comfortabel 2-persoons boxspringbed. In de tweede slaapkamer staan twee 1-persoonsbedden. De derde slaapkamer is voorzien van een stapelbed. In alle slaapkamers vind je voldoende kastruimte. Het bedlinnen (bestaande uit hoeslaken, onderlaken en kussensloop) is standaard aanwezig voor het aantal gereserveerde personen vanaf 2 jaar.

Badkamer & toilet
De luxe badkamer is van alle gemakken voorzien met een douche met losse douchekop en een wastafel. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte.

☀️Buitenleven
Met het overdekte terras is het met elk weertype mogelijk om hier van het buitenleven te genieten. Het terras biedt plaats aan een loungebank en tafel met stoelen waar je met het hele gezin kan ontspannen.

ℹ️Overige informatie
De faciliteiten die op onze website staan aangegeven (denk aan restaurants, supermarkt, zwembad en indoor speeltuin) zijn gedurende het kampeerseizoen dagelijks geopend, ook bieden wij dagelijks een doorlopend animatieprogramma. In de Boslodge Deluxe zijn huisdieren niet toegestaan, is het niet toegestaan om zelf kampeermiddelen zoals een tent of caravan mee te nemen en is het niet toegestaan te roken.

Locatie
De Boslodges DeLuxe staan op Buur 24 t/m 26. Dit veld biedt uitzicht op een speeltoestel voor kinderen tot 6 jaar. Andere accommodaties op het Buur veld zijn de Verandachalet en Familiechalet

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

wo 23 februari t/m za 31 december 2022

Prijs

€ 374,00

Locatie

Rheeze
Meer informatie / boeken