Dagaanbiedingen



Ruime 5-pers chalet. Wanneer u wilt genieten van een vakantie op een camping maar toch luxe wenst, dan is het huren van deze accommodatie ideaal. Voorzien van 2 slaapkamers, een woonkamer met zithoek, keuken, wc en badkamer.

Onze Burstner stacaravans zijn volledig ingericht en hebben verwarming – ze zijn daarom ook prima geschikt in het voor en na seizoen. Alle accommodaties zijn rookvrij. 

Middenin de accommodatie bevindt zich de ruime woonkamer met open keuken. Een heerlijke zithoek en aparte eettafel met stoelen. Uiteraard is er een televisie en Wifi aanwezig. Dankzij de gezellige kleuren is de Burstner een sfeervolle accommodatie.  

De open keuken is compleet ingericht met onder andere een koelkast, kookfornuis, magnetron en uiteraard een koffiezetapparaat. 

De badkamer heeft een douche en wastafel. Er is een aparte ruimte met toilet zodat douche en toilet van elkaar gescheiden zijn. 

De Burstner heeft een slaapkamer met een 2-persoonsbed en een slaapkamer met een 1-persoonsbed en een stapelbed. Alle slaapkamers zijn voorzien van beddengoed.  Alle stacaravans hebben een terras met een complete tuinset. In de nabijheid van uw accommodatie is voor u een parkeerplaats gereserveerd.  

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

wo 9 februari t/m za 31 december 2022

Prijs

€ 290,00

Locatie

Turnhout
Meer informatie / boeken