Ongedierte bestrijden; Vroeg of laat, iedereen loopt er wel eens tegen aan dat hij of zij last heeft van ongedierte. Dat kan ongedierte zijn waar je thuis last van hebt. Maar van ongedierte kun je op verschillende manieren last van krijgen.

Ongedierte blijft onder andere niet thuis. Soms neem je het bijvoorbeeld ongewild mee van je vakantieadres. Of krijg je er mee te maken binnen jouw bedrijf. Het bestrijden van ongedierte is een vak apart. Het is beslist aan te raden om dat over te laten aan een professional.

Denk er bijvoorbeeld eens aan wat je kan overkomen als je eigenhandig een wespennest verwijderd. Lees daarom maar eens verder hoe de ongediertebestrijders van Van der Velden je daarbij van dienst kunnen zijn. Hun werkgebied strekt zich uit tot het gehele midden van Nederland.

Ongedierte bestrijden

Ongedierte bestrijden in hotel of B&B:

Als eigenaar van een accomodatie zoals een hotel, vakantiehuis, AirB&B of bijvoorbeeld een bed and breakfast, heb je hygiëne natuurlijk hoog in het vaandel staan. Maar de vele en verschillende gasten die van de diverse faciliteiten gebruik maken op hun kamer, nemen af en toe beestjes mee die je liever niet ziet. Of voelt. Zoals de bedwants.

Maar ook kun je bijvoorbeeld ineens last hebben van bedwantsen in je caravan, camper of kampeer uitrusting. Als een onaangenaam soevenir ongemerkt meegekomen tijdens je vakantie. De beestjes of hun eitjes zijn ongezien met je mee naar huis gelift in de naden van je koffer, slaapzak of de opbergzak van je tent. En nu zitten ze in het matras of je dekbed.

Bijzonder vervelend als je last hebt van dit nare ongemak. En pas er juist voor op om de kwaal niet erger te laten worden door een onkundige benadering. Zoals besluiten om zelf aan de slag te gaan. Laat het bedwantsen bestrijden daarom over aan een professioneel bedrijf.

Ongedierte bestrijden

Kakkerlakken bestrijden:

Wat geldt voor bedwantsen, geldt natuurlijk ook voor kakkerlakken. Je kunt simpelweg al eitjes van kakkerlakken vanaf je vakantieadres, onder je schoenzolen meenemen je woonomgeving in. Vakkundig kakkerlakken bestrijden is in het bijzonder werk voor professionals.

Vlooien bestrijden:

Ook heel vervelend is als je na een leuke vakantie bij thuis komst enthousiast verwelkomt wordt door een horde vlooien! Dat kan je bijvoorbeeld overkomen als je huisdieren, zoals een hond of kat hebt. Vooral zomers kunnen ze wel eens eitjes je huis binnen brengen. Die nemen ze mee in hun vacht. Tijdens je vakantie hebben de vlooien kans gezien om zich te vermenigvuldigen. Als je er snel en adequaat vanaf wil komen, kies je voor een professionele ongedierte bestrijder zoals Van der Velden.

Bekijk deze aanbieding



Wanneer

wo 15 t/m za 31 december 2022

Locatie

Van der Velden ongediertebestrijding
Maalderij 1
1185 ZB Amstelveen

Contact

085 019 2958
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com